Úplne sa v tom strácam a nerozumiem. Preto prosím ak je tu niekto kto sa tomu rozumie nech mi odpovie. V utorok idem do nemocnice na vyšetrenie na gynekológiu a tiež do sociálnej poisťovni. Potrebujem negatívny antigenovy test do nemocnice a na pobočku sociálnej poisťovne? Volala som včera aj tam aj tam nikto nedvíhal..
Ďakujem Vám.
do banky, na úrad test potrebuješ...aj do poisťovne
k lekárovi - to je individuálne ...lekár môže ale aj nemusí trvať na teste....
@hettinka zalezi od konkretnej nemocnice. Napr. Detska v BA (NUDCH) vyzaduje test maximalne 2 dni stary a to aj pre babatka.
@simsalabim v podstate na to nemajú právo. Ale ona ide inde, nech si zavolá. Odo mna, ani môjho muža nikto z lekárov zatiaľ test nechcel.
@hettinka ci maju alebo nie, neviem, ale stoja im tam 4 vojaci (?) a bez testu otacaju 🤷♀️🤦♀️ Idem tam opat buduci tyzden a zas musime mat test... Neviem, ci im tam uz dakto spravil cirkus a ako to dopadlo. A suhlasim, ci test treba, je najlepsie si overit na stranke danej institucie.
No ja sa sama v tom strácam. Včera som bola v banke a nikto si test nepýtal. Ale u nás v BJ v nemocnici test musíš mat. Minule dokonca išiel kamarát na pohotovosť a SBS ho ani nevpustil lebo nemal test
Do nemocnice nie, na poisťovňu áno.
Ale lekár si môže vyžiadať test.