Kam všade potrebujem antigénový test?

13. feb 2021

Úplne sa v tom strácam a nerozumiem. Preto prosím ak je tu niekto kto sa tomu rozumie nech mi odpovie. V utorok idem do nemocnice na vyšetrenie na gynekológiu a tiež do sociálnej poisťovni. Potrebujem negatívny antigenovy test do nemocnice a na pobočku sociálnej poisťovne? Volala som včera aj tam aj tam nikto nedvíhal..
Ďakujem Vám.

hettinka
13. feb 2021

Do nemocnice nie, na poisťovňu áno.
Ale lekár si môže vyžiadať test.

deti95060810
13. feb 2021

do banky, na úrad test potrebuješ...aj do poisťovne
k lekárovi - to je individuálne ...lekár môže ale aj nemusí trvať na teste....

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simsalabim
13. feb 2021

@hettinka zalezi od konkretnej nemocnice. Napr. Detska v BA (NUDCH) vyzaduje test maximalne 2 dni stary a to aj pre babatka.

hettinka
13. feb 2021

@simsalabim v podstate na to nemajú právo. Ale ona ide inde, nech si zavolá. Odo mna, ani môjho muža nikto z lekárov zatiaľ test nechcel.

simsalabim
13. feb 2021

@hettinka ci maju alebo nie, neviem, ale stoja im tam 4 vojaci (?) a bez testu otacaju 🤷‍♀️🤦‍♀️ Idem tam opat buduci tyzden a zas musime mat test... Neviem, ci im tam uz dakto spravil cirkus a ako to dopadlo. A suhlasim, ci test treba, je najlepsie si overit na stranke danej institucie.

janynyna
13. feb 2021

No ja sa sama v tom strácam. Včera som bola v banke a nikto si test nepýtal. Ale u nás v BJ v nemocnici test musíš mat. Minule dokonca išiel kamarát na pohotovosť a SBS ho ani nevpustil lebo nemal test

hettinka
13. feb 2021

@janynyna aj zomrieť môžeš bez debilneho nespoľahlivého testu