Ahojte dievčatá poradte kde je dobré sono v Ke?? Počula som o doktorke Hákovej v Ke sever máte s nou skúsenosti ?? Dakujem.
@sapetka a ten Saksun sa kde nachadza??
Momentalne sa prestahoval na strojnicku 11 ku radnici. Treba tam zavolat ak vhcete termin. Ku hakovej som sa chodila osobne objednavat
@sapetka a ešte jedna vec pri tej doktorke sa dlho čaká ked som objednaná na určitý čas??A ten Saksun sa nenachádzal v Šaci ?? on je v Ke?
U nej sa caka dlhsie ano. On asi aj v saci ale tieto vysetrenia robi v amb v ke ako som pisala
@sapetka prosim ťa pekne a nevieš mi dať čislo na saksuna?? mozem isť za nim bez vymenneho listka?
+421 55/381 18 88. Bez vymenneho listka ako samoplatca
@sapetka a ten vymenný lístok mi musí dať gynekolog? a ten pán doktor robí aj usg ?
dakujeeeem za číslo
Ano od gyndosa si pytaj vym listok. Robi usg👍
@sapetka ahoj tak som sa chcela objednať k tomu saksunovi ale to sa platí si vedela?? Lebo že vraj teraz nemá zmluvy s poistovnami či čo také mi vravela sestrička. 45 eur sa platí za vyšetrenie.
Ja chodim ako samoplatca a platim cca 15€ za vysetrenie🤷♀️Zeby tak zdvihli ceny?
@sapetka mne tak povedala sestrička po telefone že usg stojí 18 eur, ked chcem konzultáciu s lekárom k tomu dalšie peniaze plus palpačné vyšetrenie a to spolu vyjde na 45 eur ...
Aha tak ja len usg (dufam🙏)
Ahojte, objednávali ste sa k saksunovi? Čaká sa dlho???
@mackova11 nie nečakáš dlho behom týždňa ťa vezme len je dosť drahý 45 eur.
Ďakujem baby a mali ste nejaký nález alebo bezne len na vyšetrenie?
@mackova11 mna svrbela bradavka bala som sa či to nebude niečo vážne, tak som šla za ním.
Hakova a Saksun su top. Chodila som k Hakovej a ona ma potom poslala ku Saksunovi. On je asi najvacsi odbornik si dovolim tvrdit