Ahojte. Mám veľké problémy psychického charakteru. Zvažujem liečenie ale neviem kde. Máte niekto skúsenosti kde je o lepšie? Ďakujem za každú radu
Ja som bola v Pezinku ale nebolo tam moc dobre,v zaluzi je vraj lepsie
@yollanda Moj svokor bol v oboch,v Zaluzi sa mu pozdavalo viac
A chodíš k psychiatrovi ?? Ja chodievam na hospitalizácie ale do nemocnice , no ja sa liečim na ťažké depresie , ....ale čo viem tak tam posielali ale to primárka musela zvážiť , hocikto tam nešiel
Ako počas kovidu to bolo tak že keď ťa poslali k tomu psychosomatickemmu oddeleniu, každá išla prv k tomu najhoršiemu oddeleniu k izolačke (žiadne vychádzanie niekoľko dní žiaľ).... A stadial všetko pomaly, lebo mali plno, takže ak niekto odišiel z lepšieho oddelenia sa mohol niekto ďalší posunúť k lepšiemu oddeleniu ale, k Pezinku by som ako pacientka už nešla....za to že baba povedala že má niekedy sebavrazedne myšlienky zamkli ju ku klietkovej posteli. Kukni si dakde foto.... Aby si akože nemohla ublížiť.... Tam to není až tak o liečení alebo komunikácii ale o Tom prísnom , asi tým štýlom že sa budeš asi chovať slušne a že si totálne ok len aby si stadial odisla, takže Pezinok ne .....
@yollanda v zaluzi je mensi dozor ako v pezinku. Tam to je vazne strazene a prisne. Drzim prsty nech si stastna 🤞