Mamicky mam teplotu 38.7,kojím... Zápal prsníka to nie je... Neboli ma... Strašne ma bolí hlava, svaly, celé telo... Teplota začala zimnicou....poboluje ma dole v podbrusku iba na jednej strane... Nemám vôbec chuť jesť... Proste cítim sa hrozne, potim sa tak ako nikdy ... Cez víkend som mala hnisavý výtok a som 5 týždeň po sekcii... Rana vyzerá byť pekne zahojná... A výsledok z výteru z pondelka, doktorka mi povedala po telefóne príďte si preň, potrebujete antibiotika, vasa gynekologicka vám musí predpísať ... Bohužiaľ moja gynekologicka ma dovolenku a sama s 5 týždňovým bábätkom nepôjdem 30 km na aute s teplotou po výsledok... Moj prišiel teraz z práce, môžme ísť ale neviem ci na interné na pohotovosť alebo na gynekológiu...?
Na gynekológiu, dnes.
Tam kde si bola prvýkrát a nech ti rovno aj predpisu ATB keďže má tvoja dokina dovolenku. Riešiš to tu už 4 deň minimálne a furt ti píšeme to isté. Utekaj na pohotovosť gynekologickú. Nechápem ako takto môžeš otáľať. Čakáš kým skončíš v nemocnici a dieťa ostane doma s manželom a prestanes kojit? Už tu bola nejedná taká mamička čo musela ísť do nemocnice a preto skončila s kojením..... Alebo kým tvoj problém bude taký veľký že viac detí mať nebudeš môcť?
v dnešnej dobe mailov a mobilov stačí trochu ochotná a schopná sestrička a výsledok ti pošle,následne si vybavíš telefonicky recept s gyn.dr.....volaj tam ráno,nech tie atb už zajtra máš...ale lepšie by bolo ísť teraz rovno na gyn.ohotovosť a urobiť sono brucha a odbery,uť ti tu písala aj dr.gynekologička
Ak máš problém od víkendu tak na pohotovosti budú z teba nadšení. Toto je problém ktorý si mala riešiť už skôr s gynekológom. Toho tvojho určite niekto zastupuje. Ak už teda nie je zajtra možnosť nikam ísť tak choď na gynekologickú pohotovosť.
@kkovacovak v pondelok som bola v nemeocnici na gynde a doktorka ma vysmiala, ze co tam chcem, ze to je normalen, ze bolieť ma bude aj polroka a ja jej nato ale doteraz ma nic nebolelo ani som nevedela, ze som mala sekciu... A urobila mi výter.... Od rána som im 5x volala a dvíhla az na obed sestrička ani nie doktorka a ze mam si prísť po výsledok a ist za svojou... Bolo pred 12.oo.... A az teraz prišiel moj z prace
Tak chod ráno späť do tej nemocnice. Vysvetlíi situáciu, dajú ti výsledok i recept.
Podla mna na gynekologickú pohotovosť, do nemocnice, chod teraz. Teplotu si asi v pondelok nemala ani bolesti svalov, hlavy. Ak som dobre pochopila si v sestonedeli, za mojich pôrodov sestonedielky patrili do nemocnice (ak mali problémy).
Ak si mala v pondelok len bolesti tak je normálne že ťa poslali preč. Ak si začala cítiť zhoršenie tak rovno ísť k dr. Choď tam teda zajtra. Pokiaľ by ti bolo fakt zle tak by si si našla spôsob aj dnes. Musíš sama vedieť či to zvládaš alebo nie.
@tykat ved aj teraz to tak je ale ta krava ma. Zjazdila, ze co tam chcem
A čo chceš počuť? Bílá si už na tej pohotovosti? Alebo idete ráno s manželom?
Choď na pohotovosť, nechápem na čo čakáš. Máš asi nejaký zápal. Ja som mala po pôrode zápal maternice, to nie je žiadna sranda. Už si tam mala byť!
@mmoonna bola som nic nevidel, po pozeral zo sonom, podla neho vsetko ok... Mam si dat zajtra u obvodného crp....z jeho stránky je vraj vsetko ok... Ze mam inde zapal v tele alebo koronu
@abbey1 bola som dnes, vraj vytok je bežný hnisavy ale podla neho je všetko ok, ze sa pekne vsetko stahuje.... Pozeral so sonom aj s rukou vyšetroval... Aj prsníky mi vysetril, ze ten zápal bude inde v tele nie gynekologicke... Ze ci ma nebolia oblicky, lebo vraj zvykne bolieť v podbrusku, ked niekto ma problém s močenín a ja som posledný týždeň anj nevnímala velmi močenie...
@janinah sono brucho aj rukou ma vysetril dnes pan doktor na pohotovisti, vraj vsetko ok... Pekne sa stahuje.
A crp mam si dat urobiť u obvodného... Lebo nemal sestričku a musel utekat na komplikovaný pôrod... Tak som povedala, ze dam si odbery u lekára mojho, keďže nic gynekologicke to nie je a toto co mi vyslo z výteru, je bezny bacil, ze to maju aj zeny co nerodili, neboli tehotné... Ze nemusim antibiotika... Tak neviem, ci ta co som s nou riešila po telefóne brala drogy ci co... Takže problém bude inde.... Mozno mam koronu, preto ma boli cely človek... A plus tie teploty a bolesti hlavy
Určite pátrajú ďalej.horucky po pôrode sa musia identifikovať.ja som skoro zomrela pre sepsu po pôrode kvôli abscesu vo vagíne.tiez som mala "šťastie" na neschopnú dr.ktora to nezistila a ďalší dr. O tri dni ma okamžite bral na sálu a ATB trojkombinacia....takze nenechaj to len tak
Ahoj, ja ked som mala problem po porode, tak som isla do nemocnice rovno na gynekologiu. Nech to dobre dopadne ✊.