Kam môžem ísť počas vychádzok na PN?

19. sep 2024

Ahojte, som na PN tretí týždeň a ešte ďalšie tri budem. Vychádzky mám povolené 2x2 hodiny denne, ale ešte som ich ani raz nevyužila. Raz mi prišla kontrola zo sociálky, všetko prebehlo v poriadku. No a cez víkend ak bude pekné počasie, tak sme sa s manželom chceli ísť počas mojej vychádzky prejsť a posedieť na chvíľku na terase pizzérie, čo je kúsok od nás. Nebude problém že by som sa zdržiavala počas vychádzky v "pohostinstve"? Môžem ísť aj napríklad do zoo? Respektíve sú miesta, kam ppčas vyvhádzky na PN nemôžem ísť? Ďakujem za odpovede.

patka06
19. sep 2024

Počas vychádzky môžeš ísť kam chceš.

h2
19. sep 2024

A kto bude vedieť, že si v pohostinstve, alebo v ZOO? 🙂

danielahamar
19. sep 2024

@h2 okrem celého koníka nikto 😅

cukroska
19. sep 2024

hocikde.

h2
19. sep 2024

@danielahamar My to na ňu nepovieme. 🤣

autor
19. sep 2024

@h2 😅 no napadlo mi to preto, lebo čo ak ma niekto z kolegov stretne a niekam to nahlási, ja som prvý krát v živote na takejto PN😁

viestta
19. sep 2024

Je uplne jedno kde stravis cas vychadzky. V tej krcme ta moze akurat nejaky zakerak nahlasit, ale ked tam budes pocas vychadzky tak co?

taktotedanie
19. sep 2024

Nahlasit ta moze a prd to bude platne, v case ked mat byt doma bud doma ak mas vychadzku mozes kdekolvek

januska12323
19. sep 2024

Počas vychádzky kamkoľvek.

jajanka31
19. sep 2024

Kamkolvek okrem prace

sense
19. sep 2024

Počas vychádzok kamkolvek

muchotrafka298
19. sep 2024

Pocas vychadzok mozes ist kam uznas za vhodne. Vacsina ludi ide do obchodu, prejst sa alebo si nieco vybavit.

ibrunova
19. sep 2024

Fakt si nebola tri týždne vôbec von?

kavasmliekom
19. sep 2024

Keď nemáš infekčné chorobu a i nič nákazlivé x v tak môžeš ísť kde chceš.

autor
19. sep 2024

@ibrunova som po operácii, mňa ti to ani nenapadlo, lebo som mala bolesti🙈

thirstymonk
19. sep 2024

Nie je podstatné, kde si, ale či máš vychádzky a či dodržiavaš liečebny režim. Keď maš horučku a kašleš, alebo sračkuješ, tak ti doktor vychadzky ani neda. Keď som bol po operacii sinusu pilonidalisu, dal mi doktor vychadzky na 10 hodin denne, lebo som nemohol poriadne ani sedieť, ani ležať a stáť 10 hodín doma a kukať z okna jak dôchodkyňa ma nebavilo. Liečebný režim zarhňal pravidelnu dezinfekciu operovaneho miesta s jarišovou vodou, čo som aj robil trikrat denne. A popritom som počas vychadzok robil čo som chcel.

jankasmejka
26. sep 2024

Ale nesmiete požívať alkoholické nápoje.