Kam ísť s ľahkými odreninami modrinami a monoklom , ak chcem mat v ruke nejaky dôkaz, že som bola napadnutá?
Nepotrebujem to ošetriť samozrejme, potrebujem mať iba niečo v ruke , nejakú lekársku správu a posudok že to bolo spôsobené úderom do tvare cudzou osobou. Môžem ist k obvodnej? Alebo ma pošle do kelu?
Všetko odfotografuj, odfoť sa celá, aj čiastočne tvár, celé telo, atď. Vypýtaj si správu od lekára aby ti to potvrdil.
Obvodná lekárka nech napíše potvrdenie a nech ti poradí ktorý iný lekár ti ešte tiež môže dať potvrdenie, tiež písomné, že čo sa stalo.
Nech ti dá potvrdenie aj pohotovosť, a aj lekár trebárs čo rieši zlomeniny, atď.
A fotografie si ulož na USB, a do počítača, vytlač vo FaxCopy v obchodnom centre niekoľko farebných kópií tých fotografií, schovaj si ich u seba, aj u rodiny , u kamarátov, atď.
Na tvojom mieste by som potom ešte, aj s tými potvrdeniami a fotografiami, išla aj na políciu.
na pohotovost, nech ti daju lekarsku spravu a odtial rovno na policiu
Niečo čo má váhu ako dôkaz, je lekárska správa, čiže ju potrebujes, k lekárovi chod co najskôr. Plus si sprav fotky.
Chod na pohotovost, maju na toto zavedene postupy ako to riesit
Pohotovosť a potom smer polícia.
Určite na pohotovosť.
Urob fotky a s lekárskou správou, fotkami na políciu.
Pohotovost hned. Policia pocka.
Choď na pohotovosť a oni rovno zavolajú políciu.Z pohotovosti choď rovno s policajtmi na oddelenie spísať výpoveď a podať TO
Ak si boal nápadnuta a povieš to máš uviesť kým a oni kontaktuju políciu.A pôjdu si pre útočnika/utočničku.
Ak ti hrozí.ze dostaneš ďalšiu bitku tak volaj políciu.Ak nie.tak choď na pohotovosť čím skôr po napadnutí.Fotky si urob sama .dr toto nebude riešiť.Podstatne je.aby v lek.sprave bolo uvedené ako sa ti stal úraz.najlepsie s menom útočníka.
Ďakujem vám , som na pohotovosti, poslali ma aj na CTčko tak čakám , papier ešte nemám žiadny.
Držím palec.
Nech sa stalo čokoľvek, veľmi sa teším, že to riešiš.
To sa tu nestáva.
Vo väčšine prípadov to tu je o výhovorkách prečo, lebo.
🙏
Nemocnica by mala upovedomiť políciu. Ak majú podozrenie na nejakú bitku napadnutie. Držím ti palce.
Na policiu urcite chod. S najvacsou pravdepodobnostou sa ta budu vypytovat na detaily, na to sa priprav, skus im povedat vsetko co vies, co sa stalo, ci tomu uz nejake nasilie predchadzalo. Drzim palce. Dufam ze s byvalym spolu nebyvate
Môžeš ísť aj na políciu, dajú ti tlačivo pre lekára a potom s ním na políciu podať oznámenie.
Autorka napis potom pls ako si dopadla 🙏🏼🙏🏼
Na pohotovosť, nie čakať do zajtra