Kam ísť po bitke?

22. sep 2024

Kam ísť s ľahkými odreninami modrinami a monoklom , ak chcem mat v ruke nejaky dôkaz, že som bola napadnutá?
Nepotrebujem to ošetriť samozrejme, potrebujem mať iba niečo v ruke , nejakú lekársku správu a posudok že to bolo spôsobené úderom do tvare cudzou osobou. Môžem ist k obvodnej? Alebo ma pošle do kelu?

pribinak
22. sep 2024

Na pohotovosť, nie čakať do zajtra

jankafresova
22. sep 2024

Všetko odfotografuj, odfoť sa celá, aj čiastočne tvár, celé telo, atď. Vypýtaj si správu od lekára aby ti to potvrdil.
Obvodná lekárka nech napíše potvrdenie a nech ti poradí ktorý iný lekár ti ešte tiež môže dať potvrdenie, tiež písomné, že čo sa stalo.

Nech ti dá potvrdenie aj pohotovosť, a aj lekár trebárs čo rieši zlomeniny, atď.

A fotografie si ulož na USB, a do počítača, vytlač vo FaxCopy v obchodnom centre niekoľko farebných kópií tých fotografií, schovaj si ich u seba, aj u rodiny , u kamarátov, atď.

Na tvojom mieste by som potom ešte, aj s tými potvrdeniami a fotografiami, išla aj na políciu.

jomarch
22. sep 2024

na pohotovost, nech ti daju lekarsku spravu a odtial rovno na policiu

nikpa
22. sep 2024

Niečo čo má váhu ako dôkaz, je lekárska správa, čiže ju potrebujes, k lekárovi chod co najskôr. Plus si sprav fotky.

viestta
22. sep 2024

Chod na pohotovost, maju na toto zavedene postupy ako to riesit

alex49
22. sep 2024

Pohotovosť a potom smer polícia.

maca1984
22. sep 2024

Určite na pohotovosť.
Urob fotky a s lekárskou správou, fotkami na políciu.

guudy
22. sep 2024

Pohotovost hned. Policia pocka.

doriiis
22. sep 2024

Choď na pohotovosť a oni rovno zavolajú políciu.Z pohotovosti choď rovno s policajtmi na oddelenie spísať výpoveď a podať TO

pribinak
22. sep 2024

@doriiis Hm, toto by bolo pekne, ale takto to nefunguje

maca1984
22. sep 2024

@doriiis jedine tak vo filme.
Na Sk určite nie.

doriiis
22. sep 2024

@pribinak
@maca1984 ....lebo? Policajtov si môže rovno zavolať ona sama.

doriiis
22. sep 2024

@pribinak on
@maca1984 ....alebo ako? Na pohotovosti ju pofotia,ošetria a strčia do ruky papiere,že na,poraď si sama? A fotky jej priamo vytlačia? Či ako?

pribinak
22. sep 2024

@doriiis ani fotky jej tam robiť nebudú. Ošetria ju a dostane lekársku spravu a správu pre políciu

To by musela byt neviem ako dobitá aby lekár volal 158

maca1984
22. sep 2024

@doriiis nič jej fotiť nebudú.
Ak si to nevyžaduje ošetrenie ( ak áno ošetria), spíšu lekársku správu.
Toť bolo vše čo mi urobili - dali na pohotovosti.
Tiež som tam šla len preto, aby som mala dôkaz, lek.správu .
Muž ma pofotil a s tým som šla na políciu.

maca1984
22. sep 2024

@pribinak mne nedali žiadnu správu pre políciu.
Ale na tej lek.správe som mala pripnutý lístok že " slúži na účely pre policajné šetrenie " či tak nejak.

pribinak
22. sep 2024

@maca1984 tak potom dali 😊

maca1984
22. sep 2024

@pribinak aha, oki 😄

alickapusinka
22. sep 2024

Ak si boal nápadnuta a povieš to máš uviesť kým a oni kontaktuju políciu.A pôjdu si pre útočnika/utočničku.

janinah
22. sep 2024

Ak ti hrozí.ze dostaneš ďalšiu bitku tak volaj políciu.Ak nie.tak choď na pohotovosť čím skôr po napadnutí.Fotky si urob sama .dr toto nebude riešiť.Podstatne je.aby v lek.sprave bolo uvedené ako sa ti stal úraz.najlepsie s menom útočníka.

autor
22. sep 2024

Ďakujem vám , som na pohotovosti, poslali ma aj na CTčko tak čakám , papier ešte nemám žiadny.

maca1984
22. sep 2024

Držím palec.
Nech sa stalo čokoľvek, veľmi sa teším, že to riešiš.
To sa tu nestáva.
Vo väčšine prípadov to tu je o výhovorkách prečo, lebo.
🙏

bloger
22. sep 2024

Nemocnica by mala upovedomiť políciu. Ak majú podozrenie na nejakú bitku napadnutie. Držím ti palce.

autor
22. sep 2024

Tak dali mi iba toto. Vraj s týmto stačí ísť na políciu 🤷🏻‍♀️

jomarch
22. sep 2024

Na policiu urcite chod. S najvacsou pravdepodobnostou sa ta budu vypytovat na detaily, na to sa priprav, skus im povedat vsetko co vies, co sa stalo, ci tomu uz nejake nasilie predchadzalo. Drzim palce. Dufam ze s byvalym spolu nebyvate

ibrunova
22. sep 2024

Môžeš ísť aj na políciu, dajú ti tlačivo pre lekára a potom s ním na políciu podať oznámenie.

jomarch
22. sep 2024

Autorka napis potom pls ako si dopadla 🙏🏼🙏🏼