Ahojte, chcem sa spytat - kam mozem ist na rehabilitaciu krcnej chrbtice v Bratislave aby mi to cele preplatila poistovna? Dakujem za rady
hej hej
povedala mi, ze si mozem vybrat kam chcem ist. lenze ja neviem kde mozem ist aby som nemusela nic platit. lebo uz mi je zle z toho neustaleho platenia. clovek si plati poistenie ale vsade kam ide tak si musi daco zaplatit
@luslus skus zavolat tu http://www.snop.sk/ vacsina rehabilitacii by mali mat zadarmo, ale negarantujem, ci aj tu, ktoru potrbujes ty...
@luslus Netuším, kde sa robia rehabilitácie úplne zadarmo, mám pocit, že v Dúbravke. Vo vyššie odporúčanom ŠNOP-e som práveže ja za všetko doplácala a to som mala cvičenie, elektroliečbu a masáže - zvykne ma hnevať krčná chrbtica... Ale zas - prístup lekárky aj rehabilitačných pracovníkov je tam fajn, naozaj sa chovajú veľmi pekne. Žiadne unudené alebo nasršené pohľady, lebo aj také som už zažila, samozrejme niekde inde. No aj mňa hnevá to doplácanie - nechápem dôvod, keď si platím zdravotné poistenie...
@sisaha no, na micziewiczovej mi povedali, nech sa ozvem v januari. v ruzinove ze beru iba z ich obvodu, co ma dost vytocilo, nakolko mi bolo povedane, ze si mozem vybrat lekara akeho chcem. a u milosrdnych sa mam tiez az v januari ozvat.... no super, tak ja budem pomaly mesaic este s bolestami...
@luslus a mas odporucenie od doktora?