Ahojte
Prosím poraďte! Kam ísť na operáciu kŕčových žíl? Poprípade odporučiť najlepšiu cievnu chirurgiu..budem rada ak mi dáte typy. ĎAKUJEM
@deti95060810 som z TN ale moc im neverím...nemám problém ísť aj niekam inam...v ZA si bola priamo v nemocnici alebo? Ďakujem
Pridám sa. Prosím ako ste sa dlho liečili, resp.boli PN po operácii? Nemyslím malých ale už riadnych kŕčových žíl
Odporucam zvolen Medicentrum dr.Cseri. nieco mi povyberal a nieco laserom odpalil. Super tiez som hladala kade tade.
@monikasel poliklinika ŽILPO... jednodňová chirurgia
@hipuska vpredu pred kolenom na pravej strane som mala uplne velku vypuklu a uz sa mi predlzovala az dole ku clenku. Bolievala ma strasne brala som detralex furt. A z hora od slabin mi odpalil obe hlavne aj na jednej aj na druhej nohe aby sa mi uz nerobili inde mala som nabeh na dalsie. Len tu predkolenom mi ponapichaval lokalne a povytahoval dakym hacikom nevidela som to ...celu operaciu som mala lokalne len napichane.
napíš aspoň kraj... ja som bola spokojná v ZA, len bude sa ti chcieť cestovať? však to robia takmer v každom meste...