Prosím poraďte nám kam,do kúpeľov po operácii skoliozy okrem Kováčova.dakujem
Zopár kúpeľov som pochodila, no najviac mi sadli Trenčianske Teplice. Aj keď Turčianske tiež patria k tým lepším 🙂 vrátane Piešťan, Bojníc, Dudiniec.
Bojnice,Piestany
teplice su super tiez som bola po operaii chrbtice
Dudince nie, je to zapadákov.
@citroenpicasso mohla by som sa prosím spýtať niečo viac o tej operácii? V koľkých rokoch a kde ste boli na operácii? Vlastne by som potrebovala čo najviac vedieť o tom, ako to prebieha ak by vás to neobtazovalo. Ďakujem veľmi pekne.
@yanqqa dcérka je po operácii,bola operovana v apríli,(4.4.2021)v BA,ma 13 rokov.zotavuje sa rýchlo,teraz už sa má dobre,bez bolesti.je to náročná operacia ,ale nutná ,dcérka mala už cez 50st krivku.BA ,Núdch môžem len odporučiť,pán primár pre nás 1,a jeho tým tak isto ,milé sestričky
@kacena4 koľko ste mala rokov keď ste tam boli ,dcérka má 13 rokov, chcela by som vedieť či tam chodia aj deti jej veku.
@citroenpicasso ja som bol v kúpeľoch Číž v roku 2013 kvôli kyfoze a pomohli mi takže odporúčam
V Bojniciach je fajn, kamaratka tam bola tiez po operacii chrbtice, ale mala trochu iny problem a velmi si chvalila. Aj prostredie pekne, aj procedury dobre
@citroenpicasso ja minuly rok + dcera 16r
@lubisvecko ďakujem
@kacena4 ďakujem
@citroenpicasso dobrý deň, prosím Vás aké kúpele ste nakoniec vybrali? Tiež potrebujem pre syna 13r. na chrbticu má aj skoliozu aj ďalšie diagnozy
@hennicka schvalila vam poisťovňa kupele na skoliozu?
@kacenocka2 po operácii áno,schválila,ale už na druhý rok nie😥
@citroenpicasso mám na mysli či len na cvičenie s fyzioterap.či sa nedá ísť cez poisťovňu..syn ma skoliozu a nechce mi doma cvičiť a tam by aspoň pod dozorom bol..
@kacenocka2 záleží od stupňa zakrivenia, dcéra bola 2x v Číži cez VsZP. Musíte mať odporúčanie od ortopédia a žiadosť na ZP posiela pediater.
@yanqqa ďakujem, opýtam sa .pomohli jej kúpele?
@kacenocka2 popravde ani nie.
@citroenpicasso ja som spokojná s Turčianskymi Teplicami ...