Kam do kúpeľov po operácii krčnej chrbtice?

mateagelika
23. feb 2023

Ahojte všetci, chcela by som sa opýtať hľadám pre svokru dobre kúpele dostala schválenú skupinu “A” a nejak sa nevie rozhodnúť. Ona by chcela buď Bojnice, Turčianske Teplice, Kováčová alebo ešte Piešťany. Bola by som rada za všetky doporučenia a skúsenosti. Ďakujem

luga_luga
23. feb 2023

na pohybové vraj naj sú Pešťany a Kováčová. Ja idem do Piešťan, mne nedali na výber, ale chcela som presne tam, takze fajn a tiez s chrbticou.

0silvia0
23. feb 2023

@mateagelika ja som momentalne v Bojniciach, tiez s chrbticou na A. Ale v inych som nebola, neviem porovnat.

0silvia0
23. feb 2023

@luga_luga akoze nedali na vyber? Ved ked si podavas navrh do kupelov, mozes tam ceruzou dopisat ktore chces. Ak nic nenapises, pridelia ti oni.
Ale ked si dostala tie, ktore si chcela, tak fajn.

luga_luga
23. feb 2023

@0silvia0 aha, tak som si nenapisala a pridelili mi Piestany 🙂 ale vraj na pohybove su super, tak uvidim v aprili 🙂

domini404
23. feb 2023

Ahoj, bola som v novembri v Turčianskych s driekovou na Áčko, neodporúčam ich. Radšej by som išla do Piešťan, keby sa druhýkrát rozhodujem.

oli18
23. feb 2023

@luga_luga ak sa mozem opytat, ktory liecebny dom ti pridelili?

kvevka
23. feb 2023

@0silvia0 možem par otazok do sz?

0silvia0
23. feb 2023

@kvevka samozrejme, som v kupeloch a mam poobede az do vecera kopec casu, takze pokojne pis

0silvia0
23. feb 2023

@luga_luga nevadi, nabuduce budes vediet. Ja som napisala Bojnice a dostala som Bojnice. Dokonca este pred pridelenim kupelov som si na recepcii vybrala liecebny dom a termin. Zarezervovali mi ho a po schvaleni kupelov mi len moju rezervaciu sparovali s kupelnym poukazom z poistovne.

luga_luga
24. feb 2023

@oli18 Jalta
@0silvia0 dufam, ze nabuduce uz nebude, to mam pourazove :(

oli18
24. feb 2023

@luga_luga som bola zvedava, ci davaju aj na kupelny ostrov do tych luxusnych zariadeni. Tam asi len B , ktori si to zaplatia.

luga_luga
24. feb 2023

@oli18 A kategoria sa doplaca, B kategoria je zadarmo, nie, asi len take bezne a tie luxusne su plne platene podla mna

oli18
24. feb 2023

@luga_luga presne opacne. Vcera bolo v tv novinach, ze BJ kupele spoplatnili aj Acka kvoli zdrazeniu energii. A v Piestanoch si mozes vybrat aj tie luxusne, neviem, ci by dali na A. Ale na B by nemal byt problem, kedze si platis stravu aj ubytovanie.

luga_luga
24. feb 2023

@oli18 asi to zmenili, akurat pozeram, ja som podavala este minuly rok, bolo to inak

oli18
24. feb 2023

@luga_luga to ozaj?