Ahojte, viem, ze tieto injekcie sa okrem ineho uzivaju aj na vypitie pri zachripnuti. V lekarni mi lekarnik povedal, ze sa jedna ampulka rozdeli na 2 razy za den a pomaha to. Ale vraj je to iba na recept. Mate niekto (dospely) dobru skusenost? Ak ano, uzivali ste to takto rozdelene?
Dakujem.
áno, užívala som ich presne takto, rozdelené na 2 denné dávky
My sme vzdy davali celu ampulu naraz. Ale mohli sa zmenit velkosti ampul napr…
Mne vzdy velmi pomohol.
Aj ja som to "pila". Ale nič hnusnejšie som v živote nepila. To sa nedalo piť. To som len cuckala...Pomohlo...
a neni lepsie uzivat na zlepsenie imunity radsej ten sirupcek calcium-chloratum ???
@egonsk neviem ako na imunitu? Ale na zachripnutie a stratu hladu je injekcia ucinnejsia. Navyse, mne osobne zo sirupu je hrozne zle - zaludocna kolika, myslela som, ze sanitku bude treba volat. Je to tam uvedene v neziaducich ucinkoch.
@simsalabim ok, take som sice este nepocul, ale kazdy sme iny, takze v tvojom pripade samozrejme netreba riskovat. Ale detom sa ten kaliovy sirup odporuca aj davat napriklad pred zaciatkom koncom prazdnin, aby neochoreli hned ked pridu medzi chorych spoluziakov. Mojim detom to pomahalo vyznamne, este aj s C vitaminom 250mg (nebrali to naraz samozrejme).
Ja som to absolvovala dokonca intravenozne, nepocitovala som efekt. Bolo to ale 9 rokov dozadu