Ahojte, mate niekto skusenosti s diagnozou - kalcifikat v ramene ? Mne bol dnes diagnostikovany, dostala som kortikoidny obstrek, o 2 tyzdne kontrola .. je vraj velmi velky (aj v sprave mam napisane - mohutny kalcifikat), ma skoro 2 cm 😞 ako dalsi postup navrhol terapiu razovou vlnou, operaciu. Dakujem.
@kacena4 dakujem, dufam, ze pomoze 😄 bojim sa ako male dieta operacie😂
@diabidovska operácie sa vôbec neboj ja idem v pondelok ,na laparoskopicku a hneď domov.Uz sa to robí rýchlo,len pooperačné liečenie je dlhé
@diabidovska Razova vlna pomoze.
@diabidovska mala som dvakrát.... prvýkrát pomohla operácia , atroskopia ramena, v celkovej narkoze ,nasledne 6 tyzdnov ruka v orteze a rehabilitacie potom .....
a druhýkrát som to zvládla bez op ...
@diabidovska ahoj, tiez som mala este vacsi a nic nepomoze len operacia. Ale mne to nerobil laparoskopicky, normalne otvoril a vybral, rychlovka. Pri velkych je to tak vraj lepsie, aby nedoslo k poskodeniu okolia, predsa len je to rameno. V Martine sukromna jednodnovka, 3 tyzdne v orteze a potom rehabky.
ak nepomoze ziadna liecba nebojte sa operacie, je to jednoduche a hlavne zbavite sa bolesti. drzim palceky