Ahojte, poprosila by som niekoho či nemá skúsenosti, že tak dva až tri dni pred menštruáciou máličko pri veľkej potrebe na papieri najde troška krvi ( z pošvy ) . Nie je to špinenie, len také jemné zakrvácanie. Stalo sa mi to aj minulý mesiac a do dvoch dní sa rozbehol normálny menzes. Pripadá mi to ako také presakovanie.
@maminuska mám to tiež tak, dnes idem práve ku gyn. tak sa jej opýtam aj na toto. Mám to posledné 4 mesiace, tak 2-3 pred menzesom sa tá krv objaví aj po styku. Po pôrode som pomaly 3 roky
@marianka0101 Daj potom vediet,ja nemám teraz apsolutne možnosť zajsť
@zdenkakarolina napíšem večer, ale asi je to ok, keďže sme už behom 8 minút hneď 3 čo to tak majú, ale opýtam sa prečo to tak je 🙂
@marianka0101 ja sa chystám zajtra , kým sa mi ešte nerozbehne menzes, dosť ma to znervoznilo .
@maminuska
@zdenkakarolina
Ahojte, tak bola som u tej gyn. Kedze ja mam viac tych problemov, brala mi krv na zrazanlivost a hormonalny profil. Povedala mi, ze uvidime podla vysledkov. Maju byt v piatok,alebo v pondelok.
@maminuska. Daj zajtra aj ty vediet co ti povedala. Mas aj iny problem ci iba toto?
@marianka0101 iba toto , a iba druhý mesiac. Ja mám hormonálny profil v poriadku , fungujem podľa neho ako hodinky . MS načas, 28-30 dní , cytologiu som mala pred troma rokmi vraj to stačí ak máš po sebe dvakrát dobré výsledky a to som mala.
@zdenkakarolina dievčatá a cytologie ste mali v poriadku ?
@maminuska ano
@maminuska mne robila minuly rok v lete a bola ok. Ale ta info o cyt. sa mi nezda ze ak mas 2x po sebe ok ze uz netreba. Sa mi nieco mari ze netreba potom kazdy rok, ale kazde 2... idem to pozriet, lebo mne robieva cyto
@maminuska tak nie kazde 2 ale kazde 3 roky mas narok, tak urcite si to pytaj. Pozri stranku www.agyn.sk tam to ma moja doktorka rozpisane
@marianka0101 no ano , ja som chcela teraz ist aj na cytologiu , lebo sú to tie tri roky. Aj môj doktor to má takto.
@maminuska aha, ja som pochopila ze doktor nechcel...
@marianka0101
@mamina222
@zdenkakarolina nakoniec som na gynde nebola,pretože sa mi to rozbehlo do rána , tak až to skončí .
to mam presne aj ja po druhom porode zhruba ked mal maly 10 mesiacov sa mi to zacalo diat cztologia opakovane v poriadku,jeden mesiac to mam ,na dasli nie
To mávam aj ja tak na imtímku.
Len som ešte nebolau doktora.
Som 7m po pôrode,tak neviem.