Dobry vecer
Je to taka ostychava vec ale mam problem ze neviem zmurknut ani jednym okom samostatne. Blizky sa mi za to dost smeju a ja sa bojim ze je somnou nieco zle. Je to normalne alebo som ina????
Vdaka!!!
Ked Ta len toto trapi. Ano si ina. Ale poznala som niekoho s podobnym problemom. A žije veselo.
Teraz skúšam tak ani ja neviem
....ja neviem kývať ušami🤷
Viem žmurknúť každým okom zvlášť a ak kývať ušami, som iná? Nie.. niesom a ani ty nie, je to len o tom či to svoje svali naučíš alebo ich necháš "ochabnuté". Keď to budeš skúšať a trénovať celé dni tak zachvíľku to budeš vedieť, ale pozor na žmurkanie každým okom zvlášť lebo je to dosť návykové aby sa nestalo že to budeš robiť ako sova pri každom rozhovore s niekým. :D
@slepykrtko123 Mala som spoluziacku co to nevedela. Ked sme v skole strielali na ciel, musela som je zakrit jedno oko rukou.🙂
Podstatme je ci vies dat jazyk do u ruličky,
Ja neviem nadvihnut obočie, a spolužiačka vedela. Teraz sa mam preto trápiť? Dievča, nerieš blbosti
To neviem ani ja, a ani luskat prstami 😁
@slepykrtko123 trenuj 😁 naučíš sa
ja neviem riadne pískať... 🙈 a ani pravym okom nezmurknem.. ale idem trenovat :DD
Ja neviem odmalicka ukazat na lavej ruke tri.. akoze vystriet naraz tri prsty: palec, ukazovak a prostrednik.
Moj syn sa na tom neskutocne zabava a vzdy podpichuje, aby som mu ukazala tri 🙄
Ale nikdy mi nenapadlo sa tym trapit 🙂
A čože ťa trápi, nemôžeš žmurkať po chlapcoch? Tak si vždy olízni pery, ako to robí teta Studenková 😝😉
@slepykrtko123 ani ja neviem. Nikto to nikdy neriešil.