Pekny vecer, chcem sa opytat na vase skusenosti. Strach zo zubarov, moja zubarka o nicom, dlho som hladala novu, nasla som, len je dost vytazena, dlhe cakacie doby. Tak sa chcem objednat na sukromnu kliniku na podstate jednorazovy zakrok, chcem so tam dat opravit len konkretny zub. Mate skusenost s tym, ze urobia len ten, a nebudu chcet riesit nieco ine, teda ak vobec budu chciet potom riesit ten konkretny. Ide o to, zw som zacala s touto novou riesit svoje problemy len dlhe cakacie doby, a urobil sa mi napredu medzizubny kaz a chxem si ho dat urobit cim skor aj kvkli tomu ze nechcem tajto chodit ale aj mam strach aby sa nezlomil.
@milka2345 ja som bola tiez u sukromnika a len jeden zub som si dala spraviť, to mi tahal nerv no a kedze to bolo treba dorobiť na dva krát, potom sa ma spytal, ci to chcem dorobiť u svojho zubara, alebo u nich. Nebol s tym žiadny problém. Skus zavolať a opytat sa, ved zato nic nedas.
@ajsha123
@zuzinapipina vdaka, uz som volala, ze chcem len jednorazove osetrenie a objednali mna za 2tyzdne,tak uvidim co a ako, lebo na opravu je toho viac 😣😣, len to budem riesit uz so svojou, len tie predne chcem hned aby sa mi to nezlomilo.
Ja som prestala chodiť ku svojej zmluvnej, lebo nebola ochotná opravit mi zuby, ktoré ma dlhodobo bolievali (roky, mozno aj 5 rokov). Sla som k súkromnej, ona mi povedala, že urobí len to, co ja chcem, ze kartu u nej nebudem mat. Ked budem chciet preventivku, urobi, ked konkrétny zub, urobi len ten jeden a na preventivnu prehliadku mozem ist ku svojej znluvnej... Poviem pravdu, ze u svojej dr. Som nebola uz 3 roky a ani uz nepojdem. Súkromná má omnoho lepšie vybavenu ambulanciu, aj rtg, opravila mi nakoniec vsetky pokazene zubx (vyse 10), pricom ta zmluvna tvrdila, ze tam kaz nie je... Takže kľudne aj s tym jednym zubom k súkromnej. Aspon ja mam taku skúsenosť