Rada by som sa opýtala, čo stojí taky Chirurgicky zákrok operácia žlčníka jeho vybratie na jednodňovej chirurgii, aspon približne. Ďakujem
Nájdi si kliniku kam chceš a cenník. Ja žijem v ČR a bolo to v ramci poistenia, nič som neplatila.
Inak operovali ma o 14 hod, o 19hod som prvýkrát vstala na wc, v noci som vstala asi 2 - 3 x.
Ráno o 8 hod som jedla už raňajky - rohlik s maslom a prepustili ma. Bolo to super rýchle. Do týždňa som sa starala o vtedy dvojmesačné dieťa.
@mia_von_prag ďakujem práveže tam kam chcem a vlastne teraz počas lockdown kde majú otvorené a robia zákroky nemajú cenník takže preto vyzistuje aby sa vedel pripraviť
@romea ja nevidim dovod, aby si platila v statnej nemocnici za operaciu zlcnika, ak si platis odvody do ZP. Zlcnik sa, ak je to nekomplikovane robi laparoskopicky a tym padom v jednodnovej chrirurgii. Ja som zvazovala Ruzinov, Kramare aj Milosrdnych a vsade to volo jednodnovka a zadara. Samozrejme, v sukromnej platis, kedze nemaju zmluvy s poistovnami. A teda ja som bola maximalne spokojna u Milosrdnych. Vsetci mili, usptetovi, dokonca kedze moje dieta bolo malicke dohodli sme sa na nastupe nie den vopred, ale v den operacie s tym, ze som prisla nalacno, od polnoci nejest.
@romea Dobrý deň, mne vyberali v júni tohto roku v TT, samozrejme zadarmo, mala to byť jednodňová chirurgia, boli z toho 3 dni keďže som sa zle dostávala z narkozy, tiež som sa nemohla dočkať kedy spustia operacie, v tomto roku som volala vo februári do BA na súkromnu kliniku a vychádzalo do 2000 €. Resp. 1200 € samotný výkon, ale všetko možné okolo toho -zaplatenie vyšetrení, izby...tak nakoniec som pre tu sumu čakala kým sa obnovia bežné operacie
@romea inak ak má stále problémy, treba ísť do nemocnice a podla stavu, ak bude vážny, tak zopakujú ci je corona alebo nie je
Akútne stavy operujú. Tak mi bolo povedané na chirurgii keď som tam prišla s bolesťami ze som až steny skriabala. Ale keďže som mala stále "priechodne"brucho a nezltla som, tak pichli infúziu od bolesti a domov.
@romea ved ale objednaju ta na termín v štátnej, súkromná to tiež nebude hned riesit. Ja som v sept. dostala termin na február. V štátnej. Ak vtedy bude zla situácia posunú, alebo budem riešiť inde.
Ak ti je zle a mas výrazne bolesti Musis ist k dr. Na urgent alebo chirurgiu. Tam je nutna kontrola, sono, infuzky, dieta, preliecit to... Aj treba vyberie sa hned. Moze mat vážne komplikácie, ak bude doma čakať. Zápal pankreasu a kadeco, ziadna sranda
@simca06022011 ano pani na záchrane hovorila, ďakujem ti
@mia_von_prag môžem sa opýtať, píšeš že si sa starala o dvojmesačné dieťa,tak ako si to riešila s mliečkom po zákroku? Lebo ja mám ísť tiež na operáciu žlčníka no kojim,tak neviem ako to urobím, keďže by som mohla dostať zápal 🙈
@lucia0211 odsavacku si vezmi
@lucia0211 ja som nekojila, vlastne tych prvých 7 dni po operácii krmil jedine manžel.
Ale riešiť sa to dá. Ak máš dieťa, ktoré zatiaľ len pije mlieko a žiadnu stravu, tak odsať si dopredu a zmraziť. Po narkóze sa niekoľko hodín nemôže kojiť. Takže si len odsajes a vyleješ. Nepamätam si presne tie hodiny, ale lekar ti to vysvetli, určite to zvládnete 👍
fuha ja som ani nevedela, že to robia na jednodňovke... mamka sa dávala dokopy 2-3 dni (a samozrejme potom ešte 3 týždne, ale tie 2-3 dni bola úplne oťapená)