Ahojte chcela by Dom sa spytat ci nemate niektora z VA's skusenosti z jednodnovou gynekologickou chirurgiou.chcrla by som so dat laparoskopicky odstranit myom z maternici.an mate niedko skusenost poprosim info KDE to robia a kolko to stoji.dakujem za kazdu info
@gaaaa a kolko so platila an sa mozem spytat??
@gaaaa mala so tiez myom ?? Ak ano sky velky??
@monika123654 Ja som mala cystu ale pani z Levíc bola so mnou na izbe a mala myom a platila 10eur a tiež za tri hodky išla domov ako ja.ja gynekologické operácie len tam.pozrite na nete Gynpor Sliač.
Na Sliac chodi aj od nas vela zien .Maju dobre referencie 😉
Dakujem vam baby za info zajtra tam skusim zavolat a popytat sa ste ma potesili najradsej by som bola keby tu pliagu vytiahli zo MNA co najskor Lebo ako mi radi moj gynekolog "cakat" sa mi fakt nechce
@monika123654 Dva tyzdne sa caka na termin zakroku.Ja som tam bola na konzultaciu lebo som sa chcela o vsetkom porozpravat osobne.A konzultacie ma primar kazdy stvrtok o 13.00h.Tam sa nemusi objednavat.Staci vymenny listok od svojho gynekologa a ak mate nejaky nalez.Ak nie nevadi on si spravi svoje sono a objedna si Vas.Mna ked isiel operovat pred operackou prisiel za mnou podal mi ruku vsetko vysvetlil ukludnil ma a po zakroku ma prisiel prepustit na izbu.Naozaj pristup a vsetko môžem odporučiť.
@monika123654 Ja som z Nr a bola som na Sliači v oktobri a z Nr všetci tam.Toľko sa nás tam stretlo ako na bežiacom páse.Za 3 hodky som išla domov.