Ahojte, chcem sa spytat, tie ktore ste mali tiez miom a bola doporucena operacia, kde ste sa dali operovat, chcela by som nieco ako jednodnova chirurgia, proste byt v nemocnici co najkratsie, kedze mam male dieta doma, skusala som sliac ale tam mam konzultaciu az vo februari a to neviem kedy mi daju este termin operacie, dakujem vopred za vsetky rady
@viktoria2204 a kde byvas?
@luccija galanta ale kludne moze byt aj dalej
@holubjakovam a kde tam presne, tiez ti odstranovali myom, akej velkosti si mala?
@viktoria2204 no ja som ho malý možno 3cm, lenže som ho mala na zlom mieste, blbol mi menzes, tak ma gynekologicka odporučila na Trstenskú gynekologiu. Majú tam na to špeciálne, najmodernejšie vybavenie. Zavedie sa kamera a vsetko sa vyčistí. Pan primár je veľký odborník, ma milý prístup, všetko mi vysvetlil. Po zákroku prišiel, pytal sa....ako som písala, rano ma zobrali, vyčistili a stihla som aj obed 🙂 tri hodiny som musela počkať ak nahodou nejake komplikácie, vsetko bolo v poriadku a pustili ma....tak si na nete nájdi číslo a informuj sa. Držím palce.
@viktoria2204 ahoj, ja som bola tento rok v máji v Trstenej, možno to máš ďalej, ale to bola rýchlovka o pol4 som už bola doma. Poucena, co a ako...o tri dni som šla na kontrolu...