Ahoj ste tu niektora ockovana jednodavkovou vakcinou Johnson? Mali ste nejake vedlajsie ucinky? Dakujem!
@angi07 ahoj boli sme očkovaní ja, sestra a jej priateľ. Sestra s priateľom 2 dni trosku bolesti potom to preslo a cítia sa fajn. Ja som 3 týždne po vakcíne a až teraz sa mi trosku zlepšuje ten stav, hned po podaní vakcíny som si dala spravit krvný obraz, EKG vyšetrenie, RTG pľúc, CT mozgu, bola som aj na neurologii a zistili mi že už dlhsie mam tetaniu vraj tá očkovacia latka mi ju len spustila v plnej miere, čiže ak mas tetaniu alebo iné psychické problemy/ úzkosti a tak neodporúčam ti tuto vakcínu. Ale ak si zdravá a necitis na sebe nič cudne či už po fyzickej alebo psychickej stránke tak sa kľudne daj zaočkovať Jensenom, poznám aj viac ludi čo boli na tejto vakcíne a všetci sú ok.
Vedlajsie ucinky nevyju na povrch o 3 dni alebo o mesiac, ale az po par rokoch. Bolest po vpichu a horucka sa nedaju nazvat vedlajsimi ucinkami.
Tí čo máte Johnson & Johnson, plne zaočkovaný sa beriem až 21 dní po aplikácií ? tie 3 týždne som vnímaný ako neočkovaný a musím sa testovať ?
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/johnson-johnson-vakcina-vedlajsie-ucinky/#post-84036361