Dievčatá, ktoré ste si prešli operáciou žlčníka, máte nejaké typy, čo si zobrať do nemocnice? Mám na myslí nejaké piškóty, ovocné pyré a podobne. Ďakujem.
@evitka mne vyberali zlcnik a ten cas, co som tam bola, som dostavala.len suchare, nic ine mi nedovolili. Az, ked som prisla.domov, som mohla.jest predpisanu zlcnikovu stravu. Zas v tej nemocke som nebola dlho, v stredu som nastupila, vo stvrtok operka, v sobotu na obed som uz bola doma. Sice strassne hladna stale, lebo ja som dojcila este, mala mala len 7.m.
ja idem o 3 týždne do ZA, neberiem si nič
@evitka nič si neber, len neperlivu vodu. Ja som tam bola tri dni a vždy keď mi priniesli jedlo, tak som sa tešila jak sa najem. Este to priniesli na tanieri s nerezovym poklopom. A pod ním vždy len sucháre 😁😭 posledné jedlo tam bol starý suchý rožok s lekvárom bez masla. Úplne seriózne som si vtedy pochutila a úplne som si to vychutnávala 😁
Ďakujem za všetky rady
nic. ak ti budu brat zlcnik laparo, ides na par dni. den pred operaciou jest moc nemozes, po operacii si den mimo z narkozy, a ten dalsi den je to tak na caj, vodu a suchare, ktore ti daju. a potom uz ides domov 🙂