Jedlo v nemocnici po operácii žlčníka

evitka
14. sep 2021

Dievčatá, ktoré ste si prešli operáciou žlčníka, máte nejaké typy, čo si zobrať do nemocnice? Mám na myslí nejaké piškóty, ovocné pyré a podobne. Ďakujem.

veltraud
14. sep 2021

nic. ak ti budu brat zlcnik laparo, ides na par dni. den pred operaciou jest moc nemozes, po operacii si den mimo z narkozy, a ten dalsi den je to tak na caj, vodu a suchare, ktore ti daju. a potom uz ides domov 🙂

patus_2
14. sep 2021

@evitka neber si nič. Po operácii určite nebudeš môcť "normálne" jesť a pravdepodobne ani nebudeš mať na nič chuť. Ak by si predsa len mala chuť po operácii jesť a nestačilo by ti nemocničné jedlo, tak ti stále niekto môže priniesť niečo z domu

siska53
14. sep 2021

@evitka mne vyberali zlcnik a ten cas, co som tam bola, som dostavala.len suchare, nic ine mi nedovolili. Az, ked som prisla.domov, som mohla.jest predpisanu zlcnikovu stravu. Zas v tej nemocke som nebola dlho, v stredu som nastupila, vo stvrtok operka, v sobotu na obed som uz bola doma. Sice strassne hladna stale, lebo ja som dojcila este, mala mala len 7.m.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lienka175
14. sep 2021

ja idem o 3 týždne do ZA, neberiem si nič

fajnova
14. sep 2021

@evitka nič si neber, len neperlivu vodu. Ja som tam bola tri dni a vždy keď mi priniesli jedlo, tak som sa tešila jak sa najem. Este to priniesli na tanieri s nerezovym poklopom. A pod ním vždy len sucháre 😁😭 posledné jedlo tam bol starý suchý rožok s lekvárom bez masla. Úplne seriózne som si vtedy pochutila a úplne som si to vychutnávala 😁

evitka
autor
15. sep 2021

Ďakujem za všetky rady