Ahojte
Co ste jedli po vytrhnuti zubov.
Rano mi trhali 2 zuby dole 6 a 7 a aj mi to sili. Len ja z toho strachu a všetkého som sa zabudla spýtať čo môžem a kedy môžem jesť ;(
Ďakujem
jest mozes prakticky vsetko ale pomaly a na druhej strasne.....neviem, ci to mas zasite uplne, ale nemalo by sa take ze ryza, mak a take co by mohlo zaliezt do rany....
Môžeš jesť, ale dnes len kašovitu stravu. Ďalšie dni radšej tiež niečo kašovité, mäkké. Vyhýbať sa napríklad ryži a veciam s drobnými semienkami, kostkami.
Mne povedali, ze prvych 24 hod nejest nic mliecne.
Kašovité jedlá, ale mala by si vynechať mliečne výrobky
Kašovité tak 3 dní aby kúsky jedla sa nedostali do rany. Potom už opatrne aj normálne ale menej korenisté a nie tvrdé. Ja som jedla aj mliečne, joghurty, syry, nič sa nestalo
Žiadna ryža, keksíky, oriešky a malé kúsky ktoré sa tam vedia dostať aj napriek šitiu. Inak všetko kľudne, na opačnej strane a na tej strane umývať zuby ale jemne
Vývar, mäkká uvarená zelenina...
Zjedla som výživu detskú a aj termín ale som strasne hladná :(
Nič ma neboli, myslite ci by som si mohla dat vlašský salat ?
Fuuuu radšej rohlik s čajom alebo mliekom. Uvar si zemiakové pyré
Rozok namočený do caju, mlieka. Puding, zemiaková kasa rozmixovana, v podstate môžeš jest vsetko ak to dokážeš požuť na druhej strane.
jesť môžete ak ste hladná len sa snažte žuť na druhej strane aby sa Vám tam nič nedostalo . Väčšinou hovoria tuším nejaké dve hodiny počkať