Jedlo po extrakcii

6. nov 2024

Ahojte
Co ste jedli po vytrhnuti zubov.
Rano mi trhali 2 zuby dole 6 a 7 a aj mi to sili. Len ja z toho strachu a všetkého som sa zabudla spýtať čo môžem a kedy môžem jesť ;(
Ďakujem

tina1549
6. nov 2024

jesť môžete ak ste hladná len sa snažte žuť na druhej strane aby sa Vám tam nič nedostalo . Väčšinou hovoria tuším nejaké dve hodiny počkať

tamvtme
6. nov 2024

jest mozes prakticky vsetko ale pomaly a na druhej strasne.....neviem, ci to mas zasite uplne, ale nemalo by sa take ze ryza, mak a take co by mohlo zaliezt do rany....

glade22
6. nov 2024

Môžeš jesť, ale dnes len kašovitu stravu. Ďalšie dni radšej tiež niečo kašovité, mäkké. Vyhýbať sa napríklad ryži a veciam s drobnými semienkami, kostkami.

mamatroch
6. nov 2024

Mne povedali, ze prvych 24 hod nejest nic mliecne.

domka222
6. nov 2024

Kašovité jedlá, ale mala by si vynechať mliečne výrobky

sisska96
6. nov 2024

Kašovité tak 3 dní aby kúsky jedla sa nedostali do rany. Potom už opatrne aj normálne ale menej korenisté a nie tvrdé. Ja som jedla aj mliečne, joghurty, syry, nič sa nestalo

ronie338
6. nov 2024

Žiadna ryža, keksíky, oriešky a malé kúsky ktoré sa tam vedia dostať aj napriek šitiu. Inak všetko kľudne, na opačnej strane a na tej strane umývať zuby ale jemne

marcellka32
6. nov 2024

Vývar, mäkká uvarená zelenina...

autor
6. nov 2024

Zjedla som výživu detskú a aj termín ale som strasne hladná :(
Nič ma neboli, myslite ci by som si mohla dat vlašský salat ?

sisska96
6. nov 2024

Fuuuu radšej rohlik s čajom alebo mliekom. Uvar si zemiakové pyré

zeldia
6. nov 2024

Rozok namočený do caju, mlieka. Puding, zemiaková kasa rozmixovana, v podstate môžeš jest vsetko ak to dokážeš požuť na druhej strane.