Jeden prsník mám väčší ako druhý

monika3008
28. aug 2022

Ahojte,vsimla som si, že jeden prsnik mam vacsi ako druhy. Nekojim, mam uz vacsiu dcerku. Ani tehotna nie som, mam dostat menstruaciu asi o tyzden..stretli ste sa uz s tym?

elementissa
28. aug 2022

@monika3008 tak je to normálne, nikto nemá telo úplne symetrické. Ja to mám tiež tak, pred ms je to najvýraznejšie, keďže počas PMS sa mi zväčšujú prsia. Mne to dosť prekáža, chcem si dať spraviť úpravu. Nech mi ten jeden zmenšia na veľkosť toho druhého (menšieho). Ale zasa nesuri to, mám aj urgentnejsie výdavky :D

maris5
28. aug 2022

Je to normalne, ale ziadna sa tym nebude chvalit na socialnych sietach. Niektore maju rozdiel aj jedno cislo. 🤷‍♀️

monika3008
autor
28. aug 2022

@elementissa
@maris5 viem, ze je to normalne..len ja som taky rozdiel nemala, ten jeden mam taky naliaty a druhy rovnaky..tak som sa zlakla

kubkovamama
28. aug 2022

@monika3008 je to normálne, žiadne telo nie je symetrické. Ja mám a veru riadny rozdiel.😁

anjelicek26
28. aug 2022

Ked si to nemala a je to "odrazu", tak treba spozorniet... podla mna... akoze jasne su zeny, co maju cely zivot cislo rozdiel alebo po kojeni im to tak ostane, ale nie odrazu... ked sa bude citit "horuco", moze tam byt zapal, absces, alebo mas hormonalnu nerovnovahu a vyletel ti hore prolaktin, to potom ak to po MS nezmizne radsej ukaz gynekologovi...

nique
28. aug 2022

Ja tiež. Kým som dojčila, rozdiel bol výrazný. Aj 2 čísla. Teraz už len tak 0,5 čísla.

snezienkaaa82
28. aug 2022

Aj ha, nám, idem na plastiku, lebo to dosť vidno. Podprsenky nesedia

svokrinjazykmonika
28. aug 2022

@monika3008 mala by si určite skočiť na gyndu, ten ťa pošle asi na sono a uvidíš čo bude ďalej. Lebo je normálne mať inak veľké prsia ale nie z ničoho nič keď to predtým tak nebolo.

lucia851
28. aug 2022

@monika3008 to je normálne aj ja mám ľavý prsník väčší o niečo ako pravý

saxana000
28. aug 2022

Ano 90% zien na svete to tak ma.tal isto jedno ucho odstava viac ako druhe aj obocie rastie kazde trochu inak.a ja mam aj jednu nohu vacsiu ako druhu..

ka_ti
9. jún 2024

@monika3008 aj ja som z tohto dosť vyľakaná. Pravý mi začal aj skôr rast a ešte som snim aj viac kojila tak je väčší.

monika3008
autor
18. jún 2024

@ka_ti ja som nato prestala myslieť, už to tak nevnimam...ak máš na sone všetko ok, tak to pusť z hlavy 🙂

lucia851
18. jún 2024

@monika3008 ja mám stále jeden väčší a jeden menší to mám od malička