Zdravim vás
Baby idem vyberať stehy po operácii a chcela by som sa spýtať či to bolí bojím sa 🫡
Nie, to je už ťažká pohodicka
Nebolí to, maximálne to trošku zaštípe, ale nič hrozné. 🙂
@pribinak ďakujem dúfam že to bude tak lebo ja som veľký bojko😅
@hyta ďakujem 🥰
@divokykonik no len aby to bolo tak strašne sa bojím
Synovi dnes vyberali a zvládol to zo smiechom. Tak sa neboj. Hovoril ze to bolo ako uštipnutia
Ale prosím ťa operáciu si zvladla tak toto je nič. Bude to stipat ale je to raz-dva
@pa3q tak teraz som už spokojnejšia 😅že pozdravujem syna ďakujem
Ani to nestipe. Mala som 3x sekciu a raz žlčník cez pol brucha stehy. A ani raz to nebolelo, ani som necítila a pritom som sa zakaždým bála tiež 😃
nebolí vpohode
kratko
Ja som bola po dvoch akútnych brušných operáciách. Z toho 34stehov. Keď mi vybrali stehov. Stipalo má každý steh. To bolo hrozné. Ale zvládla som to. Da to každý človek. Bohužiaľ musí vydržať.
Trosku postipe a to je všetko. Ja ale napr. nemôžem vyberanie stehov ani cítiť idem z toho odpadnúť. No potom si uz poviem že to bola pohoda.
@lalia33 najhoršie je kýchanie, ako naschvál budeš kýchať, aj keď celý rok si zdravá 😃 ja som bola mesiac v nemocnici, lebo sa mi zapálili stehy vnútorné, ale vieš čo, ja som mala super letné prázdniny, v nemocnici, v puberte, keď mladí medici chodili a pozerali od hora dole 🤣🤣 ošetrovali, rada som bola pokusny králik pre nich. Nosili mi hrozno a čokoládu potajomky, aj keď som mala prísnu diétu 🙈 a potom jak mi vybrali stehy, som išla hneď 2.septembra do školy ešte so zalepenym bruchom. 😁 To sa ma asi 5 profesorov opýtalo, či som tehotná 🤣🤣
Kdeže, vyberanie stehov, to už nič nebolo. Držím palce.❤