Je vyberanie stehov bolestivé?

20. jan 2023

Zdravim vás
Baby idem vyberať stehy po operácii a chcela by som sa spýtať či to bolí bojím sa 🫡

hyta
20. jan 2023

Kdeže, vyberanie stehov, to už nič nebolo. Držím palce.❤

pribinak
20. jan 2023

Nie, to je už ťažká pohodicka

divokykonik
20. jan 2023

Nebolí to, maximálne to trošku zaštípe, ale nič hrozné. 🙂

autor
20. jan 2023

@pribinak ďakujem dúfam že to bude tak lebo ja som veľký bojko😅

autor
20. jan 2023

@hyta ďakujem 🥰

autor
20. jan 2023

@divokykonik no len aby to bolo tak strašne sa bojím

pa3q
20. jan 2023

Synovi dnes vyberali a zvládol to zo smiechom. Tak sa neboj. Hovoril ze to bolo ako uštipnutia

martul
20. jan 2023

Ale prosím ťa operáciu si zvladla tak toto je nič. Bude to stipat ale je to raz-dva

autor
20. jan 2023

@pa3q tak teraz som už spokojnejšia 😅že pozdravujem syna ďakujem

tosomja
20. jan 2023

Ani to nestipe. Mala som 3x sekciu a raz žlčník cez pol brucha stehy. A ani raz to nebolelo, ani som necítila a pritom som sa zakaždým bála tiež 😃

kag120
20. jan 2023

nebolí vpohode

lalia33
20. jan 2023

@tosomja ahoj prosím ta kedy ti operovali žlčník? Mňa to totižto tiež caka a doma mam ročnú dceru🙈 tak mam strach

tosomja
20. jan 2023

@lalia33 jooj, veeelmi dávno, pred 20rokmi keď som mala 17rokov. Teraz operujú laparoskopicky, co hneď ak budeš fungovať. Možno týždeň budeš mať kľudový.

teleskop
20. jan 2023

kratko

yamahka
20. jan 2023

Ja som bola po dvoch akútnych brušných operáciách. Z toho 34stehov. Keď mi vybrali stehov. Stipalo má každý steh. To bolo hrozné. Ale zvládla som to. Da to každý človek. Bohužiaľ musí vydržať.

3petka
20. jan 2023

Trosku postipe a to je všetko. Ja ale napr. nemôžem vyberanie stehov ani cítiť idem z toho odpadnúť. No potom si uz poviem že to bola pohoda.

lalia33
20. jan 2023

@tosomja och noo..práveže mňa čaká klasická operácia, lebo ho mam zapálený a laparoskopicky to nebude jednoduché resp.je tam veľké riziko ze sa niečo pokasle. 🙈 tak už len počkať co ma čaká..

tosomja
21. jan 2023

@lalia33 najhoršie je kýchanie, ako naschvál budeš kýchať, aj keď celý rok si zdravá 😃 ja som bola mesiac v nemocnici, lebo sa mi zapálili stehy vnútorné, ale vieš čo, ja som mala super letné prázdniny, v nemocnici, v puberte, keď mladí medici chodili a pozerali od hora dole 🤣🤣 ošetrovali, rada som bola pokusny králik pre nich. Nosili mi hrozno a čokoládu potajomky, aj keď som mala prísnu diétu 🙈 a potom jak mi vybrali stehy, som išla hneď 2.septembra do školy ešte so zalepenym bruchom. 😁 To sa ma asi 5 profesorov opýtalo, či som tehotná 🤣🤣

lalia33
22. jan 2023

@tosomja fíha 🤣 ja teda uz som za zenitom,nie tak mladá 🤣 a neviem ci by sa mi páčilo keby ma obkukavaju 🤣
Ale dúfam ze ja tak dlho v nemocnici nebudem keďže mam rocne dieťa doma🙈 to by som asi neprežila tak dlho bez nej❤