Je vhodná masáž celého chrbta pri bolesti v driekovej oblasti, ak mám zápal sedacieho nervu? Môže mi to pomôcť, alebo uškodiť?
A riešiš nejak ten zápal ?
@anketkarka v žiadnom prípade masírovať.
Máš medikáciu? Inú liečbu? Príčina zápalu?
Skoré zlepšenie prajem!
Ja toto riešim už mesiac, no bolesť mi ide do nohy a mám problém sa i hýbať. Bola som na neurológii, idem na MR, mám lieky a kázali mi kľud, žiadne masáže či cvičenie.
@anketkarka masáž ti to tak akurát ešte viac rozdrazdi
@anketkarka mas tuto diagnozu potvrdenu? Moze sa jednat aj o problemy s platnickami, nemusi to byt ischias. V ziadnom pripade Ti na toto neodporucam v tejto akutnej faze masaz a ani cvicenie.
Ďakujem za rady. Nemám to potvrdené, je to postkovidovy stav. Bola som objednaná na masáž a pani je len masérka s kurzom, takže nie odborník. Nechala som si poradiť od vás, keď ste to tak jednohlasne zavrhli. Mne na to prospieva pohyb. Diagnózu mám od lekára len po telefóne počas covidu. Momentálne som na tom lepšie a zaberajú flector EP Rapid.
@anketkarka pokial ti tŕpne noha?
@anketkarka skuste razovu vlnu. Je aj na zapaly . Ja som mala v tele zapal a pekne zmizol. Konečne.
Bez riadnej diagnostiky odbornym lekarom nepodstupuj ziadne procedury. Diagnostika po telefone nestaci.
@anketkarka uškodiť...nemasírovať