Rada by som si zaobstarala ústnu sprchu
Myslíte že je to dobrá kúpa? Oplatí sa? Dajte kľudne link na takú overenú.
Sme v domácnosti dvaja,dá sa kúpiť 2x nástavec na1? Neberie to veľa miesta?
@cherry_cherry ďakujem. Skúsim pozrieť a teda keby ju chcete obaja používať tak len kúpiť ďalší nástavec? Je to zložité ju používať?
https://www.amazon.co.uk/dp/B01N34KSKC?ref=emc_... mam tuto a som max spokojna ..nadstavcov je tam viac a na klasicku sprchu 2x takze nemusis dokupit priatelovi. do nadobky s vodou davam aj ustnu vodu ..
Ja mám z lidlu. Mala by byť v ich e-schope.Okolo 20 eur stála.Má 2 nadstavce .Raz za čas ju nabijem.Nabíjačku ani nemám v kúpelni.Sprcha je v šuplíku, nezaberie veľa miesta.
Potrebujem ju hlavne kvôli jednej medzierke medzi stoličkami, kde mi po jedle furt niečo ostane. A prúdom vody sa to super vyčistí a hlavne nedráždi ďasno.
@joesvk ďakujem a pre prípadné používanie dvoma osobami tak treba ďalšie nástavce či tie dva stačia?
Podľa mňa, keď sa dobre umyje nádstavec,tak by nemal byť problém.
To s nadstavcami neviem, ja ju nepouzivam. Ale ked zacnes vyberat nejake konkretne, tak tam by to malo byt napisane. Muz ma tuto https://m.alza.sk/truelife-aquafloss-station-d5...
A nevyzera to vobec tazko. Do tej nadobky da akurat vodu, trochu ustnej vody, nastavi intenzitu a umyje s tym zuby, dasna a take tie kriticke priestory kde sa vedia usadzat zbytky jedla. Trochu to akurat huci.
@fiffinkaa do nadobky das vodu zapnes a ono to strieka vodu .. ty postupne idez zub po zube a vyplavis necistotu spomedzi zubov- tlakovy cistis. ale rozhodne to nenahradza medzizubne kefky-aj nadalej treba aj tie .. kazdopadne ak mas strojcek krive zuby alebo zle dostupne miesta je to super vec
@bilberryday Prečo, prosím?
Moja dentálna hygienička povedala, že sú to vyhodené peniaze. Že najlepšie je používať medzizubné kefky.
@grilazka asi zalezi kvoli comu to clovek pouziva. Manzelovi to ma zapaly dasien zatial pomaha. Odkedu ju pouziva, tak nemal ziaden zapal.
@cherry_cherry Nepovedala, že na niečo to pomáha a na niečo nie. Ale celkovo,že sú to vyhodené peniaze. Tiež som nad tou sprchou rozmýšľala.
@grilazka ved v poriadku. Ja len hovorim, ze manzelovi to pomaha na zapaly dasien. A odporucal mu to zubny lekar po tom, co sa roky trapil iba s medzizubnymi kefkami a stale sa opakujucimi zapalmi.
@cherry_cherry v poriadku. A ja zase píšem čo mi povedala dent. hygienička..
Dentálne hygieničky sú často "múdrejšie " než zubári. Moja zubárka odporúča, takže minimálne 1 z 10.
Vlastná skúsenosť:kefka je určená hlavne pre ľudí, ktorým ostáva jedlo v medzizubných priestoroch.A medzizubná kefka a zubná niť je dráždivejšia,keď ju dennodenne používaš.
Muz si kupil par mesiacov dozadu. Maval stale zapaly dasien aj ked zuby drhol 3x denne aj s medzizubnou, aj s jednozvazkovou kefkou. Pomohlo mu to. 2x za den ju pouziva a zapaly (zatial) ustali. Jemu zubar poradil, ze to nemusi byt ziadna super truper draha sprcha. Myslim, ze ho vysla okolo 40e.