Je ústna sprcha dobrá kúpa?

30. okt 2022

Rada by som si zaobstarala ústnu sprchu
Myslíte že je to dobrá kúpa? Oplatí sa? Dajte kľudne link na takú overenú.
Sme v domácnosti dvaja,dá sa kúpiť 2x nástavec na1? Neberie to veľa miesta?

cherry_cherry
30. okt 2022

Muz si kupil par mesiacov dozadu. Maval stale zapaly dasien aj ked zuby drhol 3x denne aj s medzizubnou, aj s jednozvazkovou kefkou. Pomohlo mu to. 2x za den ju pouziva a zapaly (zatial) ustali. Jemu zubar poradil, ze to nemusi byt ziadna super truper draha sprcha. Myslim, ze ho vysla okolo 40e.

autor
30. okt 2022

@cherry_cherry ďakujem. Skúsim pozrieť a teda keby ju chcete obaja používať tak len kúpiť ďalší nástavec? Je to zložité ju používať?

syslik81
30. okt 2022

https://www.amazon.co.uk/dp/B01N34KSKC?ref=emc_... mam tuto a som max spokojna ..nadstavcov je tam viac a na klasicku sprchu 2x takze nemusis dokupit priatelovi. do nadobky s vodou davam aj ustnu vodu ..

joesvk
30. okt 2022

Ja mám z lidlu. Mala by byť v ich e-schope.Okolo 20 eur stála.Má 2 nadstavce .Raz za čas ju nabijem.Nabíjačku ani nemám v kúpelni.Sprcha je v šuplíku, nezaberie veľa miesta.
Potrebujem ju hlavne kvôli jednej medzierke medzi stoličkami, kde mi po jedle furt niečo ostane. A prúdom vody sa to super vyčistí a hlavne nedráždi ďasno.

autor
30. okt 2022

@joesvk ďakujem a pre prípadné používanie dvoma osobami tak treba ďalšie nástavce či tie dva stačia?

joesvk
30. okt 2022

Podľa mňa, keď sa dobre umyje nádstavec,tak by nemal byť problém.

fiffinkaa
30. okt 2022

@syslik81 môžem sa prosím spýtať na akom princípe to funguje?

cherry_cherry
30. okt 2022

To s nadstavcami neviem, ja ju nepouzivam. Ale ked zacnes vyberat nejake konkretne, tak tam by to malo byt napisane. Muz ma tuto https://m.alza.sk/truelife-aquafloss-station-d5...
A nevyzera to vobec tazko. Do tej nadobky da akurat vodu, trochu ustnej vody, nastavi intenzitu a umyje s tym zuby, dasna a take tie kriticke priestory kde sa vedia usadzat zbytky jedla. Trochu to akurat huci.

syslik81
30. okt 2022

@fiffinkaa do nadobky das vodu zapnes a ono to strieka vodu .. ty postupne idez zub po zube a vyplavis necistotu spomedzi zubov- tlakovy cistis. ale rozhodne to nenahradza medzizubne kefky-aj nadalej treba aj tie .. kazdopadne ak mas strojcek krive zuby alebo zle dostupne miesta je to super vec

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
doli11
30. okt 2022

@bilberryday Prečo, prosím?

grilazka
30. okt 2022

Moja dentálna hygienička povedala, že sú to vyhodené peniaze. Že najlepšie je používať medzizubné kefky.

cherry_cherry
30. okt 2022

@grilazka asi zalezi kvoli comu to clovek pouziva. Manzelovi to ma zapaly dasien zatial pomaha. Odkedu ju pouziva, tak nemal ziaden zapal.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
grilazka
31. okt 2022

@cherry_cherry Nepovedala, že na niečo to pomáha a na niečo nie. Ale celkovo,že sú to vyhodené peniaze. Tiež som nad tou sprchou rozmýšľala.

cherry_cherry
31. okt 2022

@grilazka ved v poriadku. Ja len hovorim, ze manzelovi to pomaha na zapaly dasien. A odporucal mu to zubny lekar po tom, co sa roky trapil iba s medzizubnymi kefkami a stale sa opakujucimi zapalmi.

grilazka
31. okt 2022

@cherry_cherry v poriadku. A ja zase píšem čo mi povedala dent. hygienička..

joesvk
31. okt 2022

Dentálne hygieničky sú často "múdrejšie " než zubári. Moja zubárka odporúča, takže minimálne 1 z 10.
Vlastná skúsenosť:kefka je určená hlavne pre ľudí, ktorým ostáva jedlo v medzizubných priestoroch.A medzizubná kefka a zubná niť je dráždivejšia,keď ju dennodenne používaš.