Je tu nejaká zubárka, ktorá mi poradí?

ivetka1981
7. dec 2013

Mám bolesti,v utorok mi vyberal doktor koreň,odvtedy mam neustale bolesti,vo štvrtok som sla k nemu naspat,dal mi ATB a kloktadlo na volnh predaj odporucil...dnes je sobota a ja mam neustale bolesti...davam si kazdych 8 hodin ATB,kazde 3 hod brufen alebo panadol extra ale nic nezabera a bolesti su stale...co to moze byt???

cherry1981
7. dec 2013

Ahoj nie som zubarka, ale ja som mala nieco podobne po vytrhnuti zuba,bolesti ..tak zubar mi ranu vycistil, preplachol potom znova este raz a uz bolo fajn mala som suche lozko.

alami
7. dec 2013

ja len laicky, kúp si mastičku čo sa dáva deťom pri prerezávaní zúbkov a tým od bolesti natieraj, aby si sa nepredávkovala brufenom + ústnu vodu Glimbax, ona je protizápalová + od bolesti, kuk sem http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

toto mi veľmi pomohlo. V detstve( som sa raz predávkovala ibalginom od bolesti, pri bolestiach zubu, tak vravím z vlastnej skúsenosti 😒

maznacik007
7. dec 2013

mne trhali minuly mesiac zub a mala som pod nim lozisko hnisu .... dali mi dalacin 300 a este som chodila aj na cistenie .... potom mi tam dali take hnede ako dezinfekcne take vlakna a to pomohlo ... inak jedine chladit ja som si davala od bolesti nalgesin alebo novalgin ale to je na predpis ...

zuzkat1
7. dec 2013

Tiez nie som zubar ale mne sa to zda dlho,v pondelok sa k nemu vrat ak sa to nezlepsi. Mala som zapal ..opuch cez pol tvare. Vytrhol mi nerv a dal len lokalne atb lebo som kojila.. na doma ziadne lieky... Do vecera odpuchlo a ani nebolelo.

lucinkab
7. dec 2013

som byvala sestricka u zubara ale zalezi kdee ti vyberal koren...horny zub? dolny? stolicky? napis IP