Je tu maminka v mladšom veku s diagnózou osteopénia, osteoporóza?

imanuel
1. aug 2013

Ahojte, nefajčím, neoužívam alkohol, mám dostatok pohybu, myslím, že dostatok pohybu aj strava o.k. Mám 36 a nedávno mi diagnostikovali osteópeniu, osteoporózu. Nenájde sa tu maminka, kt. má podobný problém a chcela by sa zdieľať? Ďakujem.

bombo
1. aug 2013

Ahoj, mala som podobný problém , vyriešila som ho cvičením u fyzioterapeuta a akupunktúrou. Len prosím nepi mlieko, to nepomôže 🙂

michaelahana
5. aug 2013

ahoj, ja som mala osteopéniu v 35-36 rokoch. Začala som jesť viac zeleniny a veľa chodiť, všade kam sa dalo, pešo. Upravilo sa to a už som ok. Držím ti palce

mibi41
7. máj 2017

@imanuel ahoj ja mam 33 a prave mi prisli na to ze mam osteoporozu,ako ste na tom vy?Co Vam pomohlo?Co ste robili?Zlepsilo sa to?Dakujem za rady.

mibi41
7. máj 2017

@bombo
@michaelahana
Poprosim maminy nejake rady sa nenajdu?Lebo som z toho dost mimo,neviem ci viac jest ci nejest mliecne vyrobky.... ci co dalej ... ryby ci co... 😢

bombo
12. jún 2017

Mliečne výrobky nie, ovocie, zeleninu, trochu rýb a málo mäsa, veľa pohybu, d vitamín a dostaneš sa z toho

lenrol001
2. júl 2024

@mibi41 Dostali ste sa z tej osteoporózy? Ako sa liečite? Mne ju zistili teraz...

mibi41
2. júl 2024

@lenrol001 nijako... neberiem nič, netreba preháňať s vapnikom a bude dobre😉

mibi41
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mibi41
2. júl 2024

@lenrol001 a chodím cvičiť, pomáha mi to.