Je toto znamienko nebezpečné?

leazeu
5. júl 2024

Ahojte, čo myslíte môže byť toto znamienko nebezpečné? Tvar nemení ani farbu ale predsa sa trochu obávam. K dr. sa dostanem najskôr tak o pol roka.

hradnapani
5. júl 2024

no ja by som ho dala pozriet. Pol roka? to si niekde v zahranici? isla by som co najskor

martinmmartin
5. júl 2024

jednofarebne, jasne ohranicene, nemeni sa
To bude ok, ale daj ho von , naco ti je
Ako dlho tam je? roky?

leazeu
autor
5. júl 2024

@martinmmartin áno mám ho roky, snáď od malička

martinmmartin
5. júl 2024

@leazeu Daj to prec kym to nezakvitne. Bude ta to stat 15 minut zivota a jeden leukoplast. Na nic ti to nieje

deedol
5. júl 2024

Uz ho niekedy nejaka kozna videla? Ak ano a povedala ze je ok a odvtedy sa nezmenilo, tak je ok kontrola raz za rok. Ak ho nevidela alebo sa zmenilo, necakala by som pol roka

oli18
5. júl 2024

Kazdy lekar ti povie, ze von.

majka99999
5. júl 2024

Mne by to vadilo. Mala som daco podobne na pase, nohavice sa mi o to otierali, a jedno na boku pod pazuchou ako je cca spodny lem podprsenky, dala som vybrat obe, boli v pohode. Obcas svrbeli. Este mam 2 take ine, tie poriesim na jesen, lebo u chirurga clovek fakt plati aj za vzduch, co dycha v cakarni. 🤣

lorin29
6. júl 2024

@leazeu k lekárovi a znamienko von

leazeu
autor
7. júl 2024

@majka99999 ja ich mám tiež viac takýchto, bolelo to keď vám to vyberali? lebo toho sa bojím asi najviac keďže mám strach z takýchto zákrokov

martinmmartin
7. júl 2024

@leazeu necitis absolutne nic. Pichne ti iba umrtvovacku malickou ihlou, ja som ani to necitil

majka99999
7. júl 2024

@leazeu ja som tiez citliva a neviem, ako som mohla 2 cisarske prezit. 😁 Tak tie injekcie boli take menej prijemne, najma tie do chrbta, ja ho mam citlivy, ale zase som stekliva okolo toho miesta, co som mala na pase. Chvilka nepohody.
Takze to troska bolelo, potom uz som bola v pohode, clovek citi, taky tlak, ako ho vybera, ale bolest nie. Ja som ich mala dost hlboke, ako male fazuly boli. Hojenie dobre, som si to betadinom potom potierala, 2 dni som to mala take citlive. Som rada, ze to mam vonku, naozaj ma zvykli svrbiet.

leazeu
autor
7. júl 2024

@majka99999 ja sa dokážem neskutočne vystresovať aj keď mám ísť na bežný odber krvy 😬 všetky ich mám na takých blbých miestach.. Ale asi je najvyšší čas to dať preč, nechcem ich mať ani z estetického hľadiska a hlavne sa bojím toho aby boli v pohode

leazeu
autor
7. júl 2024

@martinmmartin snáď to tak bude aj u mňa 😬

elenatomasova
7. júl 2024

@leazeu nechcem vás strašiť mala som podobne ale to mi narástlo asi za dva roky a nebolo ok.

majka99999
8. júl 2024

@leazeu tak drzim palce, netreba sa bat, radsej cim skor, aj ked teraz by som asi pockala do jesene, aby si sa nepotila alebo aby to nebolo vystavene slnku prilis skoro. Ja si planujem moje este 2 na jesen, nesvrbia, ale nepaci sa mi ich mat.