Je toto vred?

21. máj 2020

Ahojte prosim vas je toto vred? Keď potom prejdem prstom, je to úplne mäkké a štípe to. Prepačte za nechutnosť.

autor
21. máj 2020
bea22196
21. máj 2020

Nemyslim si ....skuste to niecim natriet aj octanom keby to bol vred octan to vytiahne

macik34
21. máj 2020

Skor to vyzera ako pluzgier

autor
21. máj 2020

@macik34 ach boze bojim sa dotoho rypat. Je to dosť bolestivé a ešte na takom mieste že sa mi to šúcha keď chodím :/ tak neviem čo s tým. Pozerala som fotky vredov na pokožke na googli a teda ani jedno sa nato nepodobá a vred je vraj tvrdí toto je take makke že keď to stlačim ani to necitit..

bea22196
21. máj 2020

Mozno s tepla alebo zle oblecenie si mala cez den ...netreba rypat mozes si to zapalit a to bude len ...nechaj tak mozno to zmyzne

autor
21. máj 2020

@bea22196 nemam ani octan doma nic. Mozem si to aspon zapudrovat detskym pudrom? Ci hlupost.

bea22196
21. máj 2020

Ano alebo sudocremom...treba skusat ..a cez den treba tiez natriet lebo to ked praskne ina bolest a stipanie bude

kocurikpupcek
21. máj 2020

nieco podobne som mala pred par dnami. Na zadku. Ani sediet som nemohla, co to bola taka bolest. Na tehu poradni som sa rovno gynekologicky spytala, ze co s tym. Poradila potierat pythiolom alebo mastou s obsahom ichtiamolu. Po par dnoch to puklo (akurat som sa po sprche utierala) no ti poviem, sla som skrabat stenu. Dokonca aj muz vybehol v noci zo spalne, ze ci uz rodim.Vyvalilo sa z toho kopu krvi. Viem nechutne...Ale ulava neskutocna. Ked to praskne nezabudni si to vydezinfikovat. Ja som mala septonex v spreji. 🙄

autor
21. máj 2020

@kocurikpupcek bože ani ma nestraš ja mam tyždeň do porodu tak este porodim od tej bolesti ked to pukne😂 neda sa nejak docielit aby sa to proste stratilo nejak vstrebalo? Musi to puknut?😭 co ti povedala dr ze co to je?

sunny8
21. máj 2020

Skús odfotiť viac z diaľky 🙂

h2
21. máj 2020

Ja, ako sa tak poznám, by som už do toho rýpala ihlou, alebo niečím podobným. Ale to neber, ako radu! Netuším, čo to je a poradiť neviem. Ale ak sa Ti to šúcha, tak možno aspoň prelepiť náplasťou.

autor
21. máj 2020

@h2 no ja som taka ista tiez by som najradsej tlačila len sa bojim ze mi tam ostane jazva alebo nieco. Nemam to momentalne ani cim vydezinfikovat takze radsej to necham tak

kocurikpupcek
21. máj 2020

No ten "moj" bol ale mega bolestivy, aj cez 2-3 cm mohol mat, podkozny vred jak vysity (ako pisem ani sadnut som si nemohla, pri chodzi mi sla vybuchnut hlava). To ani nahodou neslo vytlacit. Kedze som tehu, tak lokalne umrtvenie asi neprichadza do uvahy. Bola som ako 3 v 1 (ja, dieta a vred)😖

kocurikpupcek
21. máj 2020

a alpu nemas? ked nie staci aj obycajna vodka na dezinfekciu.

autor
21. máj 2020

@kocurikpupcek ano alpu mam vlastne. Tak nic ine mi neostava asi len čakať na exploziu

oknibukaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bayuska
21. máj 2020

ahoj, mne sa robi podobne v mieste, kde ma dru nohavicky na pase. Nevyzera to na vytlacenie, hrozne to stipe a picha, zvykne to byt vlhke cize vyteka z toho taka ta priesvitna tekutina postupne ale nikdy nie krv a ani to nie je vo velkom a vzdy to samo zmizne, mam to stale priblizne na tom istom mieste. Manzelovi sa to tiez robi ak si da opasok.

ovaaa
22. máj 2020

Skus babsky recept namocit cibulu do octu a potom prilozit a zaviazat aspon na pol dna.

autor
22. máj 2020

No baby tak ono sa mi to zväčšilo od včera nemam s tym ist na chirurgiu nech mi to odrežu alebo niečo 😳🙄

alexk12
22. máj 2020

Omg sak chod kožnej ti dá nejakú masť na to alebo skus alpou potierat

autor
22. máj 2020

@ovaaa dakujem vyskušam

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkalubkova
22. máj 2020

@kocurikpupcek ale fajn, ze to slo von

michalka444
23. máj 2020

Ahoj pokiaľ mávas problémy s herpesmi , prípadne pásový opar ak si mal tak toto môžeš byť jeden z tipu herpesu.. kľudne choď na pohotovosť , tam ti určite pomôžu

verulka1
9. aug 2020

Ahoj aj ti to prasklo alebo ako si dopadla? Mne sa momentalne urobilo to iste tak hladam patram co s tym. Dakujem 🙂

autor
9. aug 2020

@verulka1 ahoj nie nechytaj si to hlavne! Ani netlač ani nič nato nedávaj. Samé mi to splaslo. Spravilo sa mi to zase, nedavno, tiež mi to splaslo. Ostavaju potom dost velke jazvy aj ked to odíde samé. 😕

autor
9. aug 2020

@verulka1 ale neviem poradiť čo som mala ja takže neviem či máš to iste. Nechcem ti poradiť zle radšej to konzultuj s Dr čo maš a nemaš robiť aby ti moje rady nahodou neuškodili ešte.

nikisvord
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikisvord
5. máj 2021

ahoj.viem ze stara tema ale toto iste sa mne urobilo tam dole..smerom k zadku...ako ti to zmizlo a co to vlastne bolo?

autor
5. máj 2021

@nikisvord ahoj netuším čo to bolo no ostala mi potom jazva obrovská. Splaslo to same.