Je toto prechladnutie?

3. sep 2023

Ahojte. Včera okolo večera z ničoho nič ma začalo mierne pri prehltamí škrabať hrdlo, po čase sa mi trošku upchal nos a zostala som aj taka mierne oťapená, nie moc ani som si twplotu nemerala..nemala som pocit ze by ma hlava bolela. Teraz som spala a zobudila sa a uplne ma teraz škriabe aj upchatý nos. Viem, že to ničomu nepomohlo ale v momente ako som pocitila skriabanie som si dala strepsils aj čaje. Nala som doma repík tak som si ho hneď teraz spravila. Nejaké rady ako sa rýchlo tohto zbaviť? O týžden letím na dovolenku a asi nikto by nechcel byt chorý🙁…paralen a taketo veci mi absolutne nepomahaju a k doktori je asi zbytočne ísť keď nemám ani horúčku a už viem, že by ma poslal domov s robnakými liekmi ako vždy ktoré by mi zaúčinkovali aj tak neskoro ako keby som sa liečila aj s voľnopredajnými. Ďakujem valm vopred

nelca0510
3. sep 2023

Keď nevieš čo na prechladnutie šup do lekárne,poradia. Hlavne nech to nie je angína.

lenny307
3. sep 2023

Ahoj, nam pomaha slana voda, pripadne trocha sody bikarbony do nej alebo kvapku teatree oleja- preplachovat nos, kloktat hrdlo. Vela tekutin, kludovy rezim a do tyzdna budes urcite fit.

autor
3. sep 2023

Ďakujem vám😊😊😊

julka188
3. sep 2023

Plus vela vitaminu C, vitamin D3. A mne pomaha -hrube ponozky 🙂

majlo1234
3. sep 2023

O tyzden budes fit. Teraz boli aj velke zmeny teplot vonku, mohla si prechladnut. Hrdlo kloktaj tei krat denne slanou vodou, a nos premyvaj fyzio roztokom