Ahojte. Včera okolo večera z ničoho nič ma začalo mierne pri prehltamí škrabať hrdlo, po čase sa mi trošku upchal nos a zostala som aj taka mierne oťapená, nie moc ani som si twplotu nemerala..nemala som pocit ze by ma hlava bolela. Teraz som spala a zobudila sa a uplne ma teraz škriabe aj upchatý nos. Viem, že to ničomu nepomohlo ale v momente ako som pocitila skriabanie som si dala strepsils aj čaje. Nala som doma repík tak som si ho hneď teraz spravila. Nejaké rady ako sa rýchlo tohto zbaviť? O týžden letím na dovolenku a asi nikto by nechcel byt chorý🙁…paralen a taketo veci mi absolutne nepomahaju a k doktori je asi zbytočne ísť keď nemám ani horúčku a už viem, že by ma poslal domov s robnakými liekmi ako vždy ktoré by mi zaúčinkovali aj tak neskoro ako keby som sa liečila aj s voľnopredajnými. Ďakujem valm vopred
Ahoj, nam pomaha slana voda, pripadne trocha sody bikarbony do nej alebo kvapku teatree oleja- preplachovat nos, kloktat hrdlo. Vela tekutin, kludovy rezim a do tyzdna budes urcite fit.
Ďakujem vám😊😊😊
Plus vela vitaminu C, vitamin D3. A mne pomaha -hrube ponozky 🙂
O tyzden budes fit. Teraz boli aj velke zmeny teplot vonku, mohla si prechladnut. Hrdlo kloktaj tei krat denne slanou vodou, a nos premyvaj fyzio roztokom
Keď nevieš čo na prechladnutie šup do lekárne,poradia. Hlavne nech to nie je angína.