Je toto pozitívny Covid test?

3. aug 2022

Prosím narýchlo, je toto pozitívny covid test ? Vidíte tam čiarku? Dotyčná má príznaky taký vlhký kašeľ a teplota 37,8 iné nemá.

autor
3. aug 2022
patus_2
3. aug 2022

Neviem ako naživo, ale na fotke nevyzerá, žeby tam druhá čiarka bola. Takže podľa mňa negatívny. Ale hoci je antigen negatívny, covid mať môže.

stellarstar
3. aug 2022

To je ako pri tehotenskom teste, jedna čiarka negativna dve čiarky pozitívna. Takže za mňa negatívny test

stellarstar
3. aug 2022

Ale pre istotu nech si spraví test na obed. Ja som prvý deň nemala príznaky, ráno o pol 8 test negatívny a na obed už slabo pozitívny a večer už silné koľajnice

dievcacitajucelist
3. aug 2022

Inak ja som mala pred časom covid a štvrtok až sobotu som mala negatívny test, ale bolesť hlavy a hrdla a v nedeľu už pozitívny, takže tento je negatívny, ale môže mať už covid len jej ešte neukázalo, alebo ma "klasickú" virozu

mimka11111
3. aug 2022

No ja si myslím,že "niečo" tam začína 😬....mala som príznaky asi 3 dni a stále som bola negatívna, potom prišla náhle zimnica a na ďalší deň som už bola pozitívna .....nech sa otestuje zajtra,malo by to byť už viditeľnejšie

mimka11111
3. aug 2022

Na Tom teste druhú paličku vidím, je veľmi slabá....predpokladám,že v skutočnosti vidieť lepšie....pri covide kanalik nevidiet

autor
3. aug 2022

Ďakujem, v skutočnosti je to vidieť lepšie nedalo sa mi to tak odfotiť ako by som chcela... skúsime neskôr 😩

pjosa
3. aug 2022

no neviem, ale ja tam tu druhú čiarku nevidím 🙂, za mňa je to nie

ajsha123
3. aug 2022

A ako si jej robila test? Z nosa ci z hrdla? Ak má kašeľ, povytieraj jej len hrdlo. Nos nie... Ideálne nalačno a na smädno

autor
3. aug 2022

@ajsha123 no práve som jej chcela povytierať hrdlo len že si ho nedala lebo ju naplo tak som jej šla teda povytierať nosové dutiny , a má teda riadny kašeľ...a samozrejme že predtým nič nepila ani nejedla. dnes jej už predpísala doktorka antibiotiká 🙏.

autor
3. aug 2022

Tak už to je jasné, vyšli pozitívne testy...a prosím vás ako je to teraz ? máme volať aj doktorke, že sme pozitivní? aj s tou karanténou mi poraďte

ajsha123
4. aug 2022

Určite volajte ráno doktorke, nech o tom vie a ona usmerni, co ďalej