Ahojte! Sme na dovolenke. Niečo ma kuslo ale neviem čo. Manzel zabil v izbe plosticu, je to typicky fľak pre ňu?
@yollanda toto nevyzerá na ploštice. Ploštica zvyčajne neštipne iba raz, ale kľudne aj 10 stipancov urobí ako keby po cestičke. Toto vyzerá ako roškrabaný štípanec, kde sa už urobil pľuzgier. Ploštice, ktoré sú zelené a hnedé a trošku väčšie, tie neštípu, štípu iba ploštice posteľné a tie sú menšie a sú cerveno-hnedej farby. Ak máš biele posteľné prádlo, tak ráno na ňom nájdeš také červené bodky. To je znak,.že máš v dome plošticu posteľnú a treba vykonať desinsekciu.
Mne to skôr pripomína sladkú chrastu je to infekčné ochorenie
Určite nie
No ja mám take dva. To som sa zobudila a tym tak cca týždeň dozadu. Je to suché. Našli sme bodky na perinách a manzel ma typické štípance. Dala som si na to atb masť, no nič. Svrbi to ako od komára
Mne to pride skor ako nejaka popalenina alebo rada, ktora takto zahnisala ae od plostice to bude podla mna asi len tazko
kazdy stipanec moze vyvolat alergicku aj hnisavu infekcnu reakciu, takze ano, ked ste ich videli mate skvrny na vankusoch, na co sa pytas. prave na neznamy parazit je dost casto alergicka reakcia.
Infekciu zavedies skrabanim napr.
@yollanda ak ste v trópoch kľudne pavúk..
@yollanda ahoj, ja som raz bývala v podnájme a tam boli ploštice. Toto nie je určite od ploštice. Ona stipe viackrát a zanecháva take malé postipnutia
@yollanda nie