Bola som na EKG , dr riešil len výsledky z krvi že sú v poriadku, doma som to chcela založiť a sú tam teda divné krivky, veľmi sa bojím, vie mi niekto vysvetliť čo to znamená, v pondelok idem k dr na preventívnu prehliadku ale do vtedy je to celý víkend, ďakujem
@barny niekomu to bohuzial nestaci 🤷🏻♀️
@taktotedanie asi tak, radsej bude hladat od niekoho odpoved taku, aby si pokazila celvy vikend stresom
To vzniklo kvôli tvojim pohybom príp. hlbšiemu dýchaniu a pod., preto zvyknú sestry niekedy poprosiť, aby pacient na chvíľu zadržal dych a nemrvil sa, keby ešte trochu počkala so záznamom, tak by si mala tiež pekné krivky.
Mas to v poriadku. To ako ked su krivky kostrbatejsie=horsie Ekg? Ci ako si si to vysvetlila? Podľa ostatných odpovedí som vydedukovala, že už ti to niekto vysvetlil. Neviem čo sa stalo, ale v vrece sa tu roztrhlo s hysterkami a s hypochondrami.
@stanulienkat ďakujem
@karush ďakujem
Máš ho v poriadku len ti zrejme nedržali dobre zvody a preto to máš kostrbaté
@lagunka0000 hlavu si treba dat najprv dokopy a nehladat problemy tam kde nie su
@janulka155 ďakujem
@lagunka0000 pisala si v skupine zdravotnikov a mala si odpoved od dr, laik ti neda odpoved, ak teda nevwris ani svojmu dr pockaj na preventivku v pondelok