Je to znamienko?

4. dec 2024

Baby na nohe mám už mesiace takýto fliacik trochu sa zväčšil asi a aj trošku stmavilol je to podľa vás znamienko a môže byť nebezpečné?

veklipo
4. dec 2024

Ja nerozumiem, prečo nejdeš ku kožnej, nech Ti to pozrie.

bystrozraky
4. dec 2024

Podla fotky je to urcite znamienko (aspon co vidno z fotky) a nema ostry okraj, rastie a a tmavne = urcite chod k lekarovy. Skontroluju, vyberu ti ho, nic to nie je. Ak to tak nechas mozes mat riadny problem, uplne bezdovodne.

autor
4. dec 2024

@bystrozraky ale ja to nemám vystupene je to len ako flak

autor
4. dec 2024

Skúsim ešte jednu lebo mne to príde len ako nejaký tmavý fľak nie ako znamienko

autor
4. dec 2024
autor
4. dec 2024

To čo je na fotke nižšie je znamienko to mám dlho ale hento ja neviem

autor
4. dec 2024

A keď nemá ostré okraje automaticky to znamená že mám rakovinu?

autor
4. dec 2024

Myslím teda to čo je vyššie na fotke

bystrozraky
4. dec 2024

Znamienko vobec nemusi byt vystupene. Pokial sa na to niekto nepozrie pod zvacsovacim sklom tazko povedat. Chod ku kznemu 🙂. A na co chces cakat, aj tak k nemu pojdes skor ci neskor. Mas to mesiace, tak chod aspon sa ukludnis. Budes cakat a z maleho problemu si spravis problem tak velky, ze nebudes verit. Naozaj ver mi. Bojis sa, ze ti povie, ze to nic nie je? Toho sa neboj, to prave si zelaj. A proste chod. Sup, sup

autor
4. dec 2024

@bystrozraky ale nie len ja uz nemôžem tento rok z práce vymeakat preto sa pýtam či to zatiaľ stačí sledovať ak by sa to nezvacsovalo a nemenilo farbu je nutné tam ísť ? Keby je to niečo maligne rástli by to však

renatablazejova
5. dec 2024

Nie je to znamienko nemusíš mať strach

humeyra
5. dec 2024

Keď nemôžeš tento rok vymeškať v práci už ani deň tak čo už, no v novom roku to rozhodne neodkladaj a daj si to skontrolovať

autor
5. dec 2024

@renatablazejova s čo to podľa teba je mám to už dlhšie.
Myslíte že postaví pre zatiaľ len sledovať či sa nezvacsuje a nemení farbu a ak nie nechať to tak?

renatablazejova
5. dec 2024

Áno určite stačí len sledovať určite to nie je žiadna rakovina je to možno mala vyrážka po holení pokiaľ sa nezmení nezačne svrbiet tak sa vôbec nemusíš obávať

gnotek
5. dec 2024

Choď ku kožnej lekárke. Znamienko nemusí byť vypuklé. Sú rôzne tvary. Ak znamienko rastie, mení farbu, krváca...treba navštíviť lekára.

kulumulu123
5. dec 2024

Ty nemôžeš v meškať v práci ale keď dostaneš rakovinu tak umrieť už môžeš??? To kde pracuješ prosímta?? Rob ako myslíš je to tvoj život. A mimochodom kožný lekár má vždy niekto deň aj do večera ordinačné hodiny ak nie ten tvoj tak sa poobzeraj po inom Dr...

autor
7. dec 2024

@renatablazejova vyrážka to asi nebude lebo už v lete som to registrovala ale budem to len sledovať ja mám tých znamienok toľko že vlastne neviem prečo kvôli tomuto stresujem ďakujem