Je to zlý epilátor?

sayurinka
15. jún 2016

Ahojte, muž mi kupil moj prvy epilator konk. Braun silk epil 3 legs and body a prave som ho vyskušala a som nahnevaná a sklamaná... Myslela som si, že za tu hroznu bolesť budem mať aspoň hladké nohy ale vôbec. Mam ich ako šmirgel presne ako po oholení žiletkou... Chlpky som mala 3mm dlhé, pekne som sa pred tym okupala, urobila peeling, holila som postupne a dôsledne. Nerozumiem či je to zlym epilatorom alebo čo, ale fakt som naštvaná....čo myslíte vy?

evittam
15. jún 2016

@sayurinka No, mať tvoje starosti a ministrov plat. Ale nie - ok - poviem ti to takto - zbytočne vyhodené peniaze - ja sa holím už pekné roky len žiletkou a nikdy som nemala nohy ako šmirgeľ....A v lete idem raz za mesiac na depiláciu ku kozmetičke (čo sa nôh týka) a mám pokoj. 😉

8291
15. jún 2016

Ja mam epilator philips uz asi 8.rokov a teda ani sa pred depilaciou nekupam,ani nepilingujem😁 a nohy mam po depilacii vždy hladké a minimalne 2-3 týždne mam pokoj a to mi berie aj uplne kratučké chlpky,podľa mna to bude na prd mašina,asi by som to reklamovala.Ja som veľmi spokojná,pouzivam ho aj na podpazušie aj bikiny,proste na všetko chlpaté😖.A stál vtedy okolo 580 Sk.

martinella1
15. jún 2016

ja mám po epi nohy hladké a potrvá, kedy chĺpky narastú, ale zas, niekedy pri následnom raste zarastajú, preto riešim epi len pred dovolenkou, kedy chcem mať po celú dobu dovolenky pokoj od holenia.

darina1952
16. jún 2016

Ahoj, ja mám Silk-épil 9rokov a v pohode sa s ním epilujú nohy. Treba pritlačiť strojček viac k pokožke a prejsť rovnaké miesto na nohe viac krát. 🙂

ella2015
16. jún 2016

Chce to len tréning a po prvom depilovaní fakt nebudeš mať nohy ako z reklamy 😉
Ja si pred depiláciou nohy osprchujem ľadovou vodou a potom ich ešte chladím uterakom z mrazničky,chlad zníži citlivosť. Mňa zas dlho trápili zarastajúce chĺpky po depilácii