Ahojte, vedel by mi niekto poradit? Akurat sme na ceste domov na Slovensko. Caka nas este 8 hodinova cesta... Vsimla som si u syna uz vecer hnis v oku, nie vela, ale predsa to bolo neobvkle. Dnes rnao uz menej, ale este tam boli a do toho som si vsimla aj zacervenanie na okraji...........
Pojdem tu v nemecku do lekarne, ale k dr viem ist az v pondelok. Ako vidim ocuflash na sk momentalne vsade vypredany.
Je to podla vas zapal spojiviek?
Inak syn ma aj sople a kasle. Zatial suchy kasel.
Pýtaš sa na zápal spojiviek, ale spojivku neodfotíš... ale ano, podľa nastrieknutého bielka oko je zapálené, alebo minimálne podráždené. Aspoň oftalmo septonex, alebo niečo iné volnopredajné na hygienu oka kúpte.
@drake122 pridavam, snad som to odfotila spravne. Uz sme na ceste do lekarne, snad nieco na to daju.
maly si zrejme zmolil oci, toto ma od zapalu este hodne daleko. Mozno prach, alebo nieco ho podrazdilo, je to ok, prejde to same... ak sa moc bojis, tak nejake kvapky na zacervenanie mozes skusit, ale urcite nie hned liekmi mu nicit oci....
@egonsk zatial uz oko nema zahlineny, rano mal este minimalne, len to zacervenenie na okraji.... V lekarni nam dali nieco podobne, ako na SK ocuflash
Spojovka nie je zapalena.
Syn ma akurat zapal. Hnisalo mu to dost. Dostal ocuflash a uniflox.
to neni zapal spojiviek
Asi to nebol hnis. Mojmu to hnisalo vkuse. Tam uz boli nutne antibiotika