Dobry večer zienky chcem sa iba spýtať či je toto začínajúci vitilogo? Ku kožnej som objednaná až nabuduci mesiac ďakujem a mám to na chrbte
@vanilkovazmrzka nie mala som tam malú škvrnu ale teraz sa zväčšila tak som hneď volala kožnej
@anastaziamudrucova vitiligo je úplne biela koža, mám v rodine dvoch členov s vitiligom. Aj ja mám taký svetlý fľak na nohe. Mám ho už roky nezväčšuje sa, keď sa mi opáli noha len vtedy to vidno.
Ja mam veľmi podobné na par miestach, Dr to skusa liečiť krémom ako pleseň. Ak nezabere, skúšame ďalej ale ako vitiligo mu to neprišlo. Posli Dr fotku ak aj mailom funguje
Toto mi pride skor ako mykoticka zalezitost nez ako vitiligo, velmi mi to podla fotky a lokalizcie pripomina dg pityriasis versicolor… ale najlepsie ti povie lekar, ktory ta vysetri.
To bude niečo iné. Keď máš vitiligo, tak je pokožka biela, neobsahuje pigmenty
@anastaziamudrucova to mas plesen, na slnku sa zhorsi, kozna ti da liecbu
@taktotedanie od malička to už mám a zväčšilo sa to nemyslím si že je to plieseň
@anastaziamudrucova a preco nenapises tuto podstatnu info do prispevku? Clovek sa ti snazi pomoct obetuje cas napisanim prispevku a zbytocne
Ked chces nabuduce relevantnu odpoved napis aj revelantny prispevok s informaciami!
@taktotedanie deň predtým písala že už mala, len sa zväčšovala
@sisska96 dolezite info sa dava do pridpevku kto ma energiu a cas citat kazdy jeden komenatr ci to nahodou niekde nespomenula? Niektore pridpevky maju xyz reakcii
@taktotedanie ale prosím ťa, ten bol druhý komentár hneď na začiatku
@sisska96 necitam komentare odpovedam na prispevok
@taktotedanie ale očividne aj tak sa nevyznáš v kožných ochoreniach , tak bola zbytočná odpoveď
@anastaziamudrucova ja mám presne take od malička na nohe. Ale zatiaľ sa mi to nazvacsuje.
@sisska96 pozri si ako vyzera kozne plesen veru nieje to vsak moj odbor no zdravotnik som
No inak fotky na internete s tou plesňou vyzeraju nejak tak ako to čo má pani na fotke. No ale keď to nie je pliesen o to lepšie.
Nemas to len zosupanu od slnka spalenu pokozku?