Je to vyčerpanie?

14. feb 2024

V poslednej dobe pocitujem ani nie ze unavu ale skor take fyzicke vycerpanie (bolest kolien po celom dni ajked som toho vela nenachodila.. predvcerom som mala 11 000 krokov tak vtedy som myslela ze to z toho som taka vycerpana, no dnes napriklad len 5000krokov, od 4 rana som hore lebo som cestovala do skoly, zo skoly som dosla domov o 17tej a uz nie som schopna nic robit, bolia ma strasne kolena aj celkova slabost v nohach, chrbtica z tolkeho sedenia v skole tak medzi lopatkami ma pobolieva ze sa mi aj blbo dycha jakkeby ani to som uz nevladala... no necitim sa unavena na spanie skor len fyzicky nevladzem). Myslite si ze si len musim zvyknut nejak na novy rezim? Teraz mi skoncili prazdniny a je prvy den skoly tak si myslim ci to nebude tym ze uz nespim do 10tej ale do 4 rano. Alebo ma bolia kolena lebo mozno mam malo vapnika? Nemozem mliecne vyrobky tak som rozmyslala ci aj z toho ma neboli chrbtica a kolena. Niekedy ma aj hlava boli uz ku veceru ked idem domov.. neviem ci to mam pripisovat nejakemu zdravotnemu problemu alebo ci som len fyzicky slaba😂 myslite ze nejaky šport by pomohol? Alebo mate s tym nejaku skusenost? Este som si aj vsimla ze z dlheho sedenia v skole pocas pisania poznamok pocitujem ze mam zrychleny tep, tak ci to nema nejaky suvis s krcnou chrbticou alebo neviem