Je to úzkosť?

18domka
20. okt 2020

Ahojte prosím Vás je tu niekto kto sa vyzná do tohto pojmu úzkosť, pretože mám jeden problém ...mávam veľmi nepríjemne bolesti už veľa rokov ... a tu sa to začína začala som mať z toho tieto problémy hoc nemám v danú chvíľu tu bolesť že má to neboli cítim to ako keby to malo prísť a cítim ako keby tu bolesť začnem byť veľmi nervózna pretože úplne cítim ako keby ta bolesť začínala myslím nato a bojím sa prosím vás je toto úzkosť ? Alebo čo je to za problém 🙏

halabolka
20. okt 2020

@18domka tazko povedat ci je to uzkost, myslim ze kazdemu sa prejavuje podobne a predsa trochu inak. Ja som vzdy citila, ze mam telo akoby “vo zveraku”, akoby mi niekto tlacil na svaly na chrbte. Inokedy zas pocit v rukach akoby ma jemne triasla elektrina, plytke dychanie a podvedome zatinanie zubov. Boli to velmi neprijemne pocity, miestami az tazke fyzicke bolesti, ktore mi nedovolovali normalne fungovat

cuvienka
22. okt 2020

zrovna uzkost to byt nemusi, ale podla toho co pises, tak urcite to ma nejaky psychicky povod, takze ja by som asi skor isla k psychologicke a nerobila by som si vopred nejake zavery