Ahojte prosím Vás je tu niekto kto sa vyzná do tohto pojmu úzkosť, pretože mám jeden problém ...mávam veľmi nepríjemne bolesti už veľa rokov ... a tu sa to začína začala som mať z toho tieto problémy hoc nemám v danú chvíľu tu bolesť že má to neboli cítim to ako keby to malo prísť a cítim ako keby tu bolesť začnem byť veľmi nervózna pretože úplne cítim ako keby ta bolesť začínala myslím nato a bojím sa prosím vás je toto úzkosť ? Alebo čo je to za problém 🙏
zrovna uzkost to byt nemusi, ale podla toho co pises, tak urcite to ma nejaky psychicky povod, takze ja by som asi skor isla k psychologicke a nerobila by som si vopred nejake zavery
@18domka tazko povedat ci je to uzkost, myslim ze kazdemu sa prejavuje podobne a predsa trochu inak. Ja som vzdy citila, ze mam telo akoby “vo zveraku”, akoby mi niekto tlacil na svaly na chrbte. Inokedy zas pocit v rukach akoby ma jemne triasla elektrina, plytke dychanie a podvedome zatinanie zubov. Boli to velmi neprijemne pocity, miestami az tazke fyzicke bolesti, ktore mi nedovolovali normalne fungovat