Je to tetánia?

30. mar 2024

Je to tetania? Arytmia alebo porucha stitnej zlazy? Ako sa to prejavilo u vas?

Ahojte,cakam na vysetrenie u internistu a endokrinologa, preto sa snazim dopatrat,co to asi je.
V poslednej dobe sa mi strieda vysoky tlak s nizkym. Mam vysoky tep v klude,okolo 140uderov za minutu,potia sa mi ruky, mam ich studene, ked mi pride zle mavam navaly tepla, toci sa mi hlava,mam pocit,ze odpadnem,je mi zle od zaludka, som extremne unavena.
U vseobecneho som bola,ten mi dal len vymenne listky a uzavrel to tym,ze v krvnom obraze je vsetko vnnorme,.ze mi nema co byt...ako sa tieto ochorenia prejavili u vas? Co to podla vas je?

mamina7070
30. mar 2024

kolko mas rokov? mas pravidelny menzes ? nemoze to byt psychosomatika?

autor
30. mar 2024

@mamina7070 mam 31, menzes pravidelny ako hodinky. Rozmyslala som,ale teraz mam fakt nakludnejsoe obdobie vo svojom zivote.

xylofonka
30. mar 2024

Môže to byt tetánia a úzkosť.

marfra
31. mar 2024

Ahoj.Skus psychiatra. Určite ti pomôže. Ostatne je strata času. Už sa chodí k lekárovi,ktorého potrebuješ. Nie ako v minulosti Držím palce.Ak je to vertigo,pošle ťa kam treba .

panickadada
1. apr 2024

Ja som to mala presne tak isto,ale na štítnu žĺazu som sa už liečila(hypotyreóza) a keď sa mi toto,čo tebe,začalo robiť,po kadeakých vyšetreniach mi až alergologička zistila histamínovú intoleranciu.Odvtedy si dávam pozor na stravu a je mi konečne dobre.Držím ti palce pri hĺadaní správnej diagnózy.

panickadada
1. apr 2024

@marfra aj mňa už posielali k psychiatrovi,keď mi nevedeli stanoviť správnu diagnózu,aj som im skoro uverila,že mi preskakuje,až kým mi alergológ nezistil,že som priotrávená histamínom,ktorý mi priotrávil aj mozog.