Ahojte,popíšem vám svoje príznaky,mám dve deti malé ,začalo sa to pred 2 pôrodom a počas pôrodu,normálne vstanem ,raňajky ,hrajem sa s deťmi ,z ničoho nič sa mi začne točiť v hlave ,potom ma záchvatu panika,búšenie srdca občas až arytmia (ktorú som mala kedysi )ale ty neriešim keďže som bola na vyšetrenie a je to vraj ok.potom mi začnú tŕpnuť ústa ,pery akoby pred nejakým záchvatom ,ruky mi zdreveneju ale niesu to kŕče ,len mi zdreveneju ,cítim sa akoby neboli moje ,keď som niekde v spoločnosti a stojím ,a keď to na mňa príde mám slabosť v nohách ,pocit na odpadnutie ,opäť znervoznejem a mám pocit že nemôžem normálne dýchať A začne má boliet na temene hlavy.
Ako sa ukľudniť?všetko je v hlave ,čiže si vravím nič to nieje ,a a ono to ozaj po čase prejde cca 30 minút .
Som dosť vycerpana keďže som ešte kojila pomaly dvojročného drobca.ale už som prestala,začala som užívať magnézium ráno večer a na obed si dávam vapnik.a ešte pred spaním vypijem medovkou caj.mal niekto niečo podobné a čo je to prosím vás?lebo mám pocit že sa zbláznim keď to na mňa príde ,občas som si dala lexaurin ale nechcem skončiť na takýchto liekoch.poradte prosim
@lajka65 ockovana niesom ,covid som nemala dúfam aspoň o Tom neviem ,sú to hormóny?lebo fakt je to na prd keď sa ti každý boží deň točí v hlave ,síce to prejde ale je to na hovno ,tlak mám ok ,železo beriem preventívne.a k lekárovi? V dnešnej dobe nechcem veľmi chodiť po amb.kedze niesom ockovana a chcú len samé testy
@luciador práveže toho stresu mám dosť ešte aj rodinné záležitosti na prd ,do toho dva pôrody v krátkom čase ,kojenie ,vstávanie v noci po 30 krát .občas cez víkend si dám víno ale to je len uklidnenie daného večera a na druhý mám taký stav že mám pocit že je to horšie ,viem že alkohol to ešte zhoršuje ale to ma jediné aj ukľudní .asi som blbá ,
No fakt nechcem skončiť na alkohole určite a nie na liekoch na ukludnenie
Priamo pri záchvate pomáhalo môjmu mužovi dýchať do sáčka, dýchať pomaly, znížiť prísun kyslíka.
Mne sa takto prejavoval nízky tlak... Po pôrode je to normálne, ale mám to už druhý rok a jediný liek na to je dostatok vody a rozhýbať krv, aby nebola lenivá... Keď to už máte dlhodobo, skúste lekára... Ja už dva roky riešim neustály šum v ušiach, ale posielajú ma na plastiku nosa 🙂 Takže dúfam, že budete mať lepšieho doktora ako ja 😅
Presne to sú moje stavy .... tetania
@kristin00 už mi manžel kúpil Magnerot ,ide o to že ja mávam aj migrény,teraz normálne cítim tlak na očami a čelo .....proste som jak zdreveneta ,vlastne hlavu mám takú ...sakra a to mám len 35 ,čo bude ďalej 🙏😂😂
Manžel mi neverí že som hypochnder ,ale ja si vážne nenamyslam ,niesom debil sakra
@lajka65 áno tak sa prejavovala mne