Je to stres?

4. aug 2024

Ahojte uz neviem co mam robit tak som sa obratila sem. Uz od zaciatku prazdnin pocitujem strasny stres ani neviem z coho vzdy sa snazim si spomenut co bolo pred tym ako mi strasne rychlo zacalo bit srdce, zrychlene dychanie bolest brucha atd. Ale nikdy sa nic take nestalo vacsinou je to rano alebo vecer ked lezim v posteli. Teraz som dostala ms a kebyze neberiem ohlad na hygienu tak by mi stacili iba 2 vlozky na den uplne slaba. Samozrejme ze som si aj googlila ze co to moze byt ale vsetko smeruje na psychiku. Ked je skola tak toto nemavam a to je co hovorit lebo je to dost stresujuce. Dnes som bola uz fakt zufala rano ked som sa zobudila a zrazu taky ten pocit na zvracanie plus busenie srdca a bolest brucha viem. Ze by sa niekomu mohlo diat nieco podobne alebo dialo tak sa chcem spytat co vam pomohlo ci je to fakt iba stres alebo nieco ine. Vopred dakujem

vsicka036
4. aug 2024

Tak ono vacsinou takato reakcia prichadza, ked ten stres opadne. Ja mavam taketo uzkosti presne, ked sa situacia upokoji, dovtedy idem a drzim. Pohladaj relaxacne techniky. Mne to pomaha.

autor
4. aug 2024

@vsicka036 dakujem skusim 💗

tundra
4. aug 2024

Mne pomaha akupunktura.Chodim raz za mesiac.
Skus si raz za tyzden na hodinu lahnut,podloz deku zlozenu do valca pod kolena,daj sluchatka alebo pusti na minimum hudbu a nemysli na nic.
Hudba nieco v tomto style:

https://www.youtube.com/watch?v=7DPibKenpqc
vakatko
4. aug 2024

Problém je v zlom stravovaní. Chýbajú Ti minerály a vitamíny.
Daj si Magnézium na uvoľnenie svalov - žalúdok, srdce, sú svaly a takto reagujú na nedostatok magnézia, vápnika, draslíka ... Pomôže protizápalová strava a ukľudňujúce čaje.