Je to stres?

dusansilvia
30. jún 2014

dobry den prajem som vydata ...kedze momentalne prechadzam dost zlym obdobim .predca by som chcela radu ...prezivam velke stresy sa rozvadzam asi z manzelom .......moa menstruacia nie a nie zastavit ..nikdy pred tym som nemala problemi co sa tyka tejto oblasti zdravia ...trva to uz cele 3- tyzdne prve dni boli normalne ako maju byt ale po dvoch dnoch zase zacalo krvacanie nie intevzivne skor take spinenie sa ..cistenie ...mam obavy trosku co to moze byt kedze zadna bolest v podrusku neni ..ide len o to krvacanie male ..zeby to bolo strsom ....mam 40 rokov 🙂 dakujem za radu

lyzzy
30. jún 2014

@dusansilvia... Ja som raz krvacala dva týždne.To je u mňa veľa.Mala som problém s jedným hormonon,prestal sa tvoriť.Určite treba zájsť ktoré lekárovi.

juliana77
30. jún 2014

@dusansilvia Odporučila by som navšítviť gynekologa, neviem čo čakáš akú odpoved, desať žien ti tu napíše, že áno stres , necháš to tak a napokon skončíš v nemocnici.

jahodka8
30. jún 2014

@dusansilvia Ja myslím, že je to ten stres. Mne práveže vynechávala, ak som mala stres, niekedy aj na 3 mesiace. Že niekto má malé krvácanie v tehotenstve. Prečo sa rozvádzate?