Je to rakovina?

tulipan30
25. aug 2024

Ahojte mám už od februára bolesti hlavy no ani nie bolesti ale skôr také mravčenie nebolí ma to len na začiatku som to mala len večer a posledné mesiace stále celý deň ako sa zobudím. Robí mi to po celej hlave chvílu na tej strane potom na druhej potom do spánkov, čela a keď si nato miesto dám ruku tak to zmizne aj večer si lahnem na stranu kde mi to robí a ako keby to zmizlo je to čudné nikdy som toto nemala a pretrváva to hrozne už dlho a bojím sa najhoršieho že mám dáky nádor na mozgu alebo čo viem že mi budete písať že som sprostá čo som neišla už dávno a pod ale mám od malička extremný strach z doktorov a pri predstave že mi povie niečo vážne tak mi je do plaču. Prosím ak máte skúsenosť napíšte čo to môže byť utešujem sa len jedným že keby mám nádor tak po tolkých mesiacoch by som už asi mala nejaké vážne priznaky neviem bojím sa veľmi😞 od toho februára ako mi to začalo som začala brať betac na srdce či to nemôže byť aj z toho býva mi zle od srdca preto som začala brať.

bublinka1426
25. aug 2024

koncia sa prazdniny kazdy den daka perla.
smer lekar ak si chora.

adri266
25. aug 2024

@tulipan30 Ja nechapem...boli Ta hlava od februara a Ty nic? Ako si doteraz fungovala?
Kludne to moze byt aj tetania alebo nieco ine. Normalne smer obvodny a potom neurologia.

ns994
25. aug 2024

Takto pekne ako si to popisala nam, to povedz aj lekarovi. Mas strach z lekara aj z nadoru. Tak si povedz co je horsie ? Toho lekara prezijes. A zase, prosim ta. To, ze ta boli hlava ale vazne nemusi znamenat, ze mas nador.

mamamasama
25. aug 2024

Toto mozes mat aj zo stresu, vyčerpania, nejaky neurologicky problem. Preco hned nador? Chod k obvodnemu, on ti da odporucanie dalej. Kľuuuud ✌🏻

thirstymonk
26. aug 2024

@tulipan30 Internet ti vždy poradí, že máš rakovinu.