Dobry večer . Dnes som citila pot na celom telea bolo mi teplo a dostala strašný tlak do hlavy zo zadnej strany zrazu sa mi zakrútila a mala som pocit na odpadnutie a neskôr mi prislo zle od žalúdka na vracanie . Bola som s tym na pohotovosti a povedali ze vsetko je ok. Povedali ze to moze byt od krčnej chrbtice . Moze to byt psichyka? Alebo to ze som zjedla langos ktorý bol od vcera a nebol v chladničke ?
@inga000 nepisala si uz davnejsie v inej diskusii,ze mas tetaniu? Ci si ta s niekym mylim? Ale ano,taky prejav ma tetania
@lubkovaandrejka ano napísala som
@lubkovaandrejka mam diagnostikovanú panicku poruchu ,myslim ze je to to iste ako tetania ale zatiaľ som nikdy nedopadla pretože tlak sa mi zvýši neklesne beriem seroxat ráno a večer ,vcera som si zabudla dat večer tabletku neviem ci to moze byt s tym spojene plus beriem magnezium
@inga000 tetania byva aj pri poklese draslika ci horcika. A tie stavy su tiez strasne.
Langos nemusi byt v chladnicke a aj keby ano, z jedla mimo chladnicku sa neodpadava, skor boli brucho
@jaass ale praveze tetania ma aj psychicke spustace alebo ak ma clovek permanentny stres zvykne sa prejavit. Je uzko prepojena so psychikou. Ano,byva to aj pri vycerpanosti, nedostatku vitaminov a mineralov v strave, slabom pitnom rezime, ale len to som chcela povedat,ze tetanik nemusi mat lsychiku 100%.
@inga000 nemyslim si,ze toto ovplyvnil vypadok jednej tabletky, pretoze davka lieku sa ti drzi v istej hladine v krvi.
@lubkovaandrejka áno ako pises. Tetania je tak zvláštna🤦♀️ niekto ju ma ozaj zo psychiky a niekto “Len” z vyčerpanosti
@jaass ale zvlastne je aj to,ze ma s tym tolko ludi problem. Vsak pomaly kazdy druhy to ma. Aj vela ludi v mojom okoli.
Tetania. Čiže psychika.