Ahojte všetci.. už veľmi dlho u mňa pretrvávajú zlé nálady, výbušnosť, unavenosť , podráždenosť a som strašne precitlivená. Neviem čo je somnou trvá to už dlhšie možno menej ako 2 mesiace. Bola v mojom živote jedna udalosť ktorej by som tieto depresívne stavy pripisovala ale niekde som čítala, že to môže byť aj nejaká neobjavená choroba a kedže sa mi objavil aj kútik, ktorý mám už týždeň a neviem sa ho zbaviť, nadmerné svrbenie ľavého prsníka, pár krát ma zabolí aj hlava ale to je asi všetko. Ďakujem všetkým, ktorý si dajú tú námahu poradiť
Myslis? Ako nechcem to tu pisat ale ide o odlucenie jedneho z najblizsich clenov rodiny kvoli chorobe a to znasam velmi tazko
@majoms336 hej nám v sept. zomrela mama a otec upadol do obrovskej depresie. Takže aj ty si mohla zažiť traumu.... Skús si kúpiť PERSEN - v lekárni na ukľudnenie.
@bonaqa2013 kolko to stoji? Naozaj to funguje??
@majoms336 dostať to v lekárni je to na volný predaj, podľa lekárov je to asi jedno z tých najsilnejších čo je v lekárni bez receptu. Silnejšie lieky potom už len na predpis cez lekára. vyskúšaj , uvidíš. Môžeš ešte aj Magné B6. Neviem čo to stojí, možno 5-7 e. Neviem, ceny idú stále smerom hore....
@bonaqa2013 dakujem urcite skusim 🙂
@majoms336 ahoj. Urcite si daj vysetrit prsnik. Napisem ti moju skusenost: pred tristvrte rokom som zazila tiez traumu...vela veci naraz, stres...zacalo to zlou naladou cez unavu az nakoniec trpim uzkostnymi stavmi a depkami. Tiez ma bolel prsnik, chrbtica... no snazim sa zit. Tazko sa z toho dostava. Kto nezazil aj tazko pochopi...
@majoms336 máš proste ťažšie obdbie, stres a problémy su častými spušťačmi depresii, oslabenia organizmu..nemusí to byť nutne nejaka extra choroba a ak mas sklony k sebaskumaniu, uzkosti, veci sa ťa skor dotknu, rozrušia ťa tak je pravdepodobné ze skor upadneš do depresie...problémy v rodine mozu byť tým spušťačom.Treba si to aj poriešiť sam v sebe, vysporiadat si tie veci, lieky na ukludnenie pomozu pozrieť sa na veci jasným pohladom - mrkni toto mozno najdeš nejake odpovede na to ako sa citiš : https://www.lundbeck.com/upload/cz/files/pdf/Br...
a s tým prsníkom chod na vyšetrenie na gyndu - na bradavke mozeš mat nejaku mykozu, da ti mastičku.
@sobicatko ano to je pravda najviac ma trapi ze si niekedy tu zlost vybijam na ludoch na ktorych mi zalezi potom ma to vzdy ssamozrejme mrzi a ospravedlnim sa .. S tym prsnikom som sa. Rozpravala s maminou ona mi povedala ze sa nemam coho bat ze to mava aj ona a ze ked to bude pretrvavat zacneme to rieesit
A nechudnes? Moze to byt stitna zlza
@majoms336 ty asi mas malo rokov, ze? ked pises, ze prsnik budete riesit s maminou... ak mam pravdu, mozes zacat u pediatra, moze ta nasmerovat, aby si si nejakymi liekmi alebo doplnkami neuskodila. ak nemam pravdu, tak na gyndu chod aj bez mamy, budes mat o otaznik menej, ak si toto das do poriadku 😉
@lanugo chudla som predtym dost 6 kg za menej ako 5 mesiacov ale uz 3 mesiace sa to zastavilo a pribrala som 2 kg naspet .. @zuzana76 cysty? Tie som riesila predtym lebo som sa bala ze by som ich mohla mat kvoli tomu ze ma dost bolelo v jeden den v podbrusku no dalsie dni sa to uz neobjavilo tak som to neriesila
môže to byť trauma z tej udalosti čo si konkrétne nenapísala.