Ahojte,chcem sa na vas obrátiť s problémom ohľadne môjho muža.. toto nieje prvý krát co také niečo riešim,ale tento krát ma to úplne vzalo a vyčerpalo.
Pred nedávnom malo nase dieťa zdravotné problémy tak sme mali stres..muz bol ukážkový, úžasný.. v podstate uz velmi dlho sme nemali nejaký konflikt ani hádku... Prišlo mi ze po svadbe sme dospeli (mame okolo 30r)
Muz mal dovolenku tie dni co bol malý na tom zdravotné zle a pomáhal mi so všetkým.
No a akonáhle siel do práce,stal sa úplny obrat.uplne ma ignoruje,je odmeraný,dokonca pride z práce a pýta sa lem syna ako sa ma co robil atd..ja akoby som.tam ani nebola a to pritom este pred týždňom somnou komunikoval,stale mi vyznával lásku, bol tu len pre mňa a zrazu je takýto,za cely den sa neopýta ako sa máme, nič.. proste tichá domácnost a ked sa ho opýtam co sa stalo povie ze nič a ze mne šibe že je úplne ako predtým.
Nie nieje! Uz sa toto par krát stalo a smiala som sa ze asi ma svoje dni( menštruáciu ako ženy)
No začínam uvažovať ci to nie je nejaký druh psychickej choroby? Schizofrénia alebo čosi také..
On ma toe takto ignorovať aj týždeň a potom zrazu pride deň a je taký ako predtým. Príde mi to strašne divné...
Vies co,chlapi su ako male deti.Nepoznam normalneho,ved oni su horsie ako zeny pred PMS.Katastrofa !
@krasaniejevsetko takže je možné žeby mal len chlapské pms? Neviem co si myslieť
To že nemá náladu sa s tebou baviť (neposudzujem vhodnosť takého správania) schizofrénia naozaj nie je.
To tvoj muz akoze pride po celom dni domov a teba ani nepozdravi? Akoby si tam nebola?
Tak tam je evidentne nejaká antipatia voči tebe, nie všeobecná zmena správania.
Alebo iná žena ? 🤷
Len ci za jeho zmenou spravania nie je niekto iny (napr. kolegyna)... 😒
no nie je to tym, ze je muz, proste je to nejaka jeho chybicka krasy v charaktere. Hovori ti bezne o svojich problemoch v praci? zenu by som tam netahala, skor asi tak nejako reaguje na zmenu, lebo navrat do prace po dovolenke je cista katastrofa. Robi to stale len po dovolenke ked sa vrati do prace? ci aj niekedy inokedy?
no tak podla man tak reaguje ked ma nejake problemy, stres, drzi to v sebe a ked to vyriesi sam sosebou, tak je ok. No to neni ok, ked naviazes komunikaciu, nechyti sa? Sla by som mozno do poradne s tym, lebo to budete mat tazke v buducnosti. O problemoch treba vediet hovorit.
Už som sa s tým stretla v práci, kolegyňa je taká, jeden deň sa rozpráva, smeje a na druhý deň ráno ani obraz ani zvuk, že vraj aj doma je takáto, keď nemá náladu tak nekomunikuje ani s rodinou, strieda sa to u nej tak po týždni...v práci ale proste komunikovať o pracovných veciach treba, aby nevznikali z toho problémy a to si neuvedomuje...dôvod nepoznám, ja hocijakú náladu mám, rozprávam sa s každým
podľa mňa je to porucha, ale nie psychická, proste EGO...potrebuje ťa trošku potrápiť a ten pocit, že ťa to štve mu dáva pocit nadradenosti a keď sa s tebou znova začne baviť, tak s radosťou začneš aj ty a to ho tiež teší, že on je pánom celej situácie, keď sa mu chce rozprávať tak bude a keď nemá náladu, tak sa proste kecať nebude...podľa mňa to má spoločné s výchovou, je jedináčik alebo napr. posledné dieťa z troch?
ja ignorujem tých, čo sa so mnou nebavia, keďže som introvert, aj mi to vyhovuje...ale keby ma ignoroval manžel, to by som nedala, s ním proste potrebujem o všetkom diskutovať, tichú domácnosť sme ešte nemali, ani nechcem
tak hraj teda jeho hru a buďte obaja ticho, keď mu dáš najavo, že ti to je jedno, tak prestane mať z toho dobrý pocit...ale keď teda už bude komunikovať, mohol by vysvetliť, čo sa to s ním vtedy deje
To vyzera na manipulatora ako vysiteho.Boze,zeny,to kde chodite na takychto vadnych.Ved chlap by mal byt oporou,pevnym murom a nie este aby aj s nim bola robota !
Áno, je to manipulátor ako z učebnice. Svoju frustráciu si vybíja na tebe a tým, že ťa ignoruje, si koleduje o tvoj výbuch nervov...je to jeho cieľom, tým sa vlastne sám upokojí. Musí vo vnútri strašne trpieť a nevie, čo stým, preto to rieši ako idiot, len ubližuje najbližšej osobe. Ale prekukla si ho, to je podstatné, si múdrejšia s nenechaj si takto ničiť život.