Je to pozitívny covid test?

mia_von_prag
5. mar 2022

Ozaj tam druhu čiarku vidieť nechcem, ale zdá sa mi že tam je slaba.
Bola som už na pcr ale čakám. Mám ešte šancu, že som negatívna?

uhnakova
5. mar 2022

je mozne, ze ta PCR nezachyti, ked mas antigen takyto slabucky, stalo sa nam to so synom. PCR ukaze spolahlivo omicron az po par dnoch priznakov (vacsinou treti, stvrty den).

ciusinka
5. mar 2022

@mia_von_prag Ja som mala v pondelok takýto slabý,v utorok už bol silnejší,PCR vo štvrtok a pozitívny..Príznaky začali v ten pondelok..

jeennyv
5. mar 2022

V sobotu pred x tyzdnami som mala domaci negativny, vracala som ako duha, hlavu mi slo odhodit pcr v pondelok uz pozitiv 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Tie testy su…x ludi malo vsetky testy negativne a mali priebeh, ze nevedeli ci dat tadok ci hlavu do wc

bagre
5. mar 2022

2 synovia mali takto a pcr pozit.

manushka
5. mar 2022

Takuto slabú čiarku som mala v nedeľu, v pondelok už bola silná čiara a v utorok pcr pozitívny

mia_von_prag
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nina1209
11. aug 2022

Dobrý deň, vrchný test je syna sme po covidu a spodný je moj. Zaujíma ma či je ten spodný negatívny alebo ta ciarka v rohu pri T je akože stále pozitivny výsledok ?

jeennyv
11. aug 2022

@nina1209 v rohu ciarka to bude “ zly” test resp nulovy vysledok sa mohol “rozliat” atd…v navode aspon my sme mali pise, ze test ked je taky vseliaky treba opakovat, lebo nieco sa pokazilo napr mali sme take testy , ze staci tri kvapky a test prazdny nic…museli sme znova a riadne nakapat a tie domace su na dve veci nsm par dni ukszoval negativitu a kovid jak delo