Ozaj tam druhu čiarku vidieť nechcem, ale zdá sa mi že tam je slaba.
Bola som už na pcr ale čakám. Mám ešte šancu, že som negatívna?
@mia_von_prag Ja som mala v pondelok takýto slabý,v utorok už bol silnejší,PCR vo štvrtok a pozitívny..Príznaky začali v ten pondelok..
V sobotu pred x tyzdnami som mala domaci negativny, vracala som ako duha, hlavu mi slo odhodit pcr v pondelok uz pozitiv 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Tie testy su…x ludi malo vsetky testy negativne a mali priebeh, ze nevedeli ci dat tadok ci hlavu do wc
2 synovia mali takto a pcr pozit.
Takuto slabú čiarku som mala v nedeľu, v pondelok už bola silná čiara a v utorok pcr pozitívny
@nina1209 v rohu ciarka to bude “ zly” test resp nulovy vysledok sa mohol “rozliat” atd…v navode aspon my sme mali pise, ze test ked je taky vseliaky treba opakovat, lebo nieco sa pokazilo napr mali sme take testy , ze staci tri kvapky a test prazdny nic…museli sme znova a riadne nakapat a tie domace su na dve veci nsm par dni ukszoval negativitu a kovid jak delo
je mozne, ze ta PCR nezachyti, ked mas antigen takyto slabucky, stalo sa nam to so synom. PCR ukaze spolahlivo omicron az po par dnoch priznakov (vacsinou treti, stvrty den).