Dobrý deň, všímam si že v poslednej dobe veľmi často chodím na WC na malú. Trochu zo seba dostanem, potom cítim že mi ešte treba ale neviem zvyšok potlačiť. Stáva sa mi to najmä neskoro večer pred spaním a keď som vonku. Myslím že to môže byť psychické keďže aj vonku mám stres že nemôžem len tak hocikde ísť, aj pred spaním na to stále myslím. Keď sa mi to najmenej hodí idem aj štyrikrát za tri hodiny, inokedy normálne.
Je to teda podľa vás stres, alebo už zdravotný problém?
Tiež to mám celý život.
Je to psychicke. Mne to preslo az po brani AD (kvoli tomu som ich ale nebrala).
Aj ja to mám, pred spaním som schopná ísť aj tri krát, lebo preistotu.. ale neviem, mňa to nejako neobmedzuje, asi som si zvykla
No mavam to ak niekam idem, doma nie.napriklad k doktorovi, do roboty, s kamaratkou, nakup....neviem vydrzat ani kilometer z domu
Ja to mám vyše 20 rokov. Hyperaktívny močový mechúr. Poznám to úplne. A najhoršie,že nato nepomáha nic a rokmi sa to len zhoršuje. A v noci aj 5x a keď je chladno aj každú chvíľu.
@zabka79 Ja to mám aj doma. Všade. Nie vždy rovnako,ale v lete lepšie. Každopádne v noci aj 5x krát v zime aj častejšie. V podstate by som sa mala vyhýbať káve,čaju,bublinky nerobia dobre a absolútne alkohol. A ja nemôžem ani piť. Ak vypijem pohár vody už aj utekám aj 3x po sebe. Takže pijem málo a snažím sa len doma. V lete aspoň vypotí človek.
Tiez tak,,na noc nepijem vodu ale mlieko,lebo aj z hltu vody musim o desat minut ist cikat a potom o pol hodky znova..mlieko je hustejsie nenuti ma az tak,,ale od puberty maloktoru noc prespim bez potreby ist cikat..tiez vtedy ked som vo vani, predtym idem ale aj tak citim po chvili ze mi znovu treba,,pri menzese tiez mam slabu vydrz,,v chladnom obdobi ci prostredi tiez
mam toto iste a uz roky.