Poraďte mi je toto pleseň najprv to mam červené a potom mi to hnedne a pomalí mizne už to mám 2 rok aj kožnej som chodila ale ta len skúšala a aj tráviace problémy ktomu mam a dosť veľké ze mam problém jest už behám kvôli tomu 2 rok po doktoroch minuly rok mi zistili helicobaktera ale tento rok som bola aj na dychovom teste aj na ct a ze helikobaktera už nemám máte niekto stim skúsenosti veľmi pekne ďakujem
@muchacici a co na berie alebo niečo jej na to pomaha
@michaela404 candibene sprej
@jadeka a zaberá jej to
@michaela404 jedina vec, co kedy zabrala, je Solfatan. Pekne spravit kupel, 15 min vo vode, potom nezmyvat, len sa zabalit do nejakej starsej osusky (lebo to farbi) a az po 30-45 min zmyt. Kupel robit tak raz do tyzdna, mne pomohlo uz po prvej aplikacii.. a tiez sa odporuca nosit len bavlnu, plesen vznika na miestach, kde sa clovek poti a nevetraju sa, pripadne ked sa clovek spoti a ma na sebe umelinu (mne sa spravilo na dovolenke, ked som mala na sebe umelu tuniku). https://peny-do-kupela.heureka.sk/solfatan-pris...
Pleseň je kožný prejav toho, že máš trávenie v zlom stave. Pravdepodobne prekyslenie organizmu. Radikálne by som upravila jedálniček. Najviac prekysluje múka, cukor, mäso. Ale aj iné potraviny. Sú aj prípravky na odkyslenie, ale kým nezmeníš stravu, tak je to len taká náplasť. Nečakaj zázrak na počkanie, je to na dlhšie, ale určite by som začala diétou a očistou celého organizmu. Úplná zmena stravy na dlhšie obdobie. Máš to v hroznom stave.
@anketkarka a aká očista organizmu teraz beriem tekuté probiotika bioaktiv
Ja som mala toto lokálne, vyslovene medzi a pod prsiami . Presne fľaky, vyrážky. Jedna kocka v nemocke mi povedala co To je a ako sa toho zbavila a bolo to ja dlhú trať teda... podprsenky bavlna prať denne, žehliť. Natierať 2x denne. Cca dva mesiace to trvalo. Bez tohoto opatrenia mi to po kreme zmizlo len čiastočne a na krátko... krémov mi.kozny dával aj 4 balenia naraz :D neviem presne myslím ze imazol plus som mala.
Aj ja som také mala, ešte oveľa horšie..na kožnom mi dala doktorka tekutý púder, zodac..prestala som jesť sladkosti a do 3 týždňoch to pekne zmizlo
@michaela404 probiotiká sú fajn na imunitu a prospievajú organizmu, ale neodkyslia ho. Treba sa proste vyhýbať potravinám čo prekyslujú. Cukor, mäso, múka.
Áno je, skus micetal sprej
@michaela404 mamka má niečo také veľmi podobné a je to pleseň